O omer____0 Yeni Üye Katılım 6 Eyl 2022 Mesajlar 3 Tepkime puanı 0 11 Şub 2023 #1 merhaba benim bıdık isminde bir muhabbet kuşum var 8 aylık cere rengi hala pembe erkek bir kuş neden cere rengi mavi olmado
merhaba benim bıdık isminde bir muhabbet kuşum var 8 aylık cere rengi hala pembe erkek bir kuş neden cere rengi mavi olmado
Merve Moderatör Yönetici Katılım 4 Ağu 2021 Mesajlar 8,004 Tepkime puanı 2,344 12 Şub 2023 #2 Bazı kuşların mutasyonundan kaynaklı cere rengi değişmez, yani mavi olmaz. Hep pembe kalır.
O omer____0 Yeni Üye Katılım 6 Eyl 2022 Mesajlar 3 Tepkime puanı 0 12 Şub 2023 #3 Merve' Alıntı: Bazı kuşların mutasyonundan kaynaklı cere rengi değişmez, yani mavi olmaz. Hep pembe kalır. Genişletmek için tıkla ... bilmiyorum nedense diğer kuşlara göre daha oyuncu bir kuş gibi zaten ama yetişkin olduğu anlışıyor bazı şeyleri eşi falan sanıyor
Merve' Alıntı: Bazı kuşların mutasyonundan kaynaklı cere rengi değişmez, yani mavi olmaz. Hep pembe kalır. Genişletmek için tıkla ... bilmiyorum nedense diğer kuşlara göre daha oyuncu bir kuş gibi zaten ama yetişkin olduğu anlışıyor bazı şeyleri eşi falan sanıyor