Selçuk YÜKSEL
Onursal Üye
Sadece uyumak üzereyken yapıyorsa normal. Gün içinde sık sık yapıyorsa normal değil.
Gün içinde bu kadar uzun süreli yapmıyor sanırım yani azcik yapıyor yarın daha dikkatli inceleyeceğimSadece uyumak üzereyken yapıyorsa normal. Gün içinde sık sık yapıyorsa normal değil.
Virkon s adlı yazdığım konu paylaşımında size anlattım yazımı okuyun orda.Sprey şişesiyle kafese mi sıkacağım? Gaga taşi kalamar kemiği vs çıkarıp öyle yapayım değil mi birde yemliklere falanda sıkıp sonra durulamam mi gerekiyor ya da kafeside durulayacak mıyım ? Kutuda baya korozif zehirli dikkat edin falan yazıyor korktum biraz açıkçası
Tamamdır hocam sağolunVirkon s adlı yazdığım konu paylaşımında size anlattım yazımı okuyun orda.
Gaga taşına içme suyuna yeme tabiiki virkon s gelmemeli yani üzerine püskürtülmemeli. Zaten bunları kafesten çıkaracaksınız, sonra kafesi banyoya götürün ya da bahçeniz varsa uygun bir yere götürün. Orada virkon s kullanın.
Bu arada hocam iki kusunda keyfi yerinde ama sarı kusta şimdi şöyle bir dışkı gördüm dışkıda yem mi yoksa yem dışkıya sonra mi yapışmış zeminde anlamadım kabuksuz yemdi hafif şişmiş gibi ama agzjndanda atmış olabilir yada yem karışımının içinde kabuksuz hemde var bilemedim https://hizliresim.com/8i141wyVirkon s adlı yazdığım konu paylaşımında size anlattım yazımı okuyun orda.
Gaga taşına içme suyuna yeme tabiiki virkon s gelmemeli yani üzerine püskürtülmemeli. Zaten bunları kafesten çıkaracaksınız, sonra kafesi banyoya götürün ya da bahçeniz varsa uygun bir yere götürün. Orada virkon s kullanın.
Gözlemlemek lazım. Dışkıda koku var mıBu arada hocam iki kusunda keyfi yerinde ama sarı kusta şimdi şöyle bir dışkı gördüm dışkıda yem mi yoksa yem dışkıya sonra mi yapışmış zeminde anlamadım kabuksuz yemdi hafif şişmiş gibi ama agzjndanda atmış olabilir yada yem karışımının içinde kabuksuz hemde var bilemedim https://hizliresim.com/8i141wy
Hocam alttaki kağıdı degistirken kokladım koku yoktu ama tabi dışkı taze değildi birde Selçuk hocamız ağzına bakın demişti bugün daha iyi baktım gagasinin üst kısmında içinde boğazı oluyo galiba minicik bir beyaz nokta var ama hani plak olmayabilir belki kendi dokusudur anlamadım tam zaten çok minik plak değildir diye düşünüyorumGözlemlemek lazım. Dışkıda koku var mı