spearszone
Yeni Üye
Teşekkür ederimProbiyotik temin edip kullanmanızı tavsiye ederim.
İlk etapta 3 gün üst üste kullanın. Sonra haftada bir yeterli olurTeşekkür ederimbu üründen kaç gün kullanmalıyım
yeşil suluysa normal olduğunu sanmıyorum isterseniz fotoğraf ekleyin yanlış bir şey söylemek istememBenimki iki aydır böyle diskiliyor normaldir demiştim yani normal değil mi
Su içiyordur siz görmeden ama tabii stres olmuş olabilir dal darı verin yer belkiBende 2 gün önce yeni 3 aylık yavru kuş aldım geldikten bir gün sonra ishal oldu bildiğiniz su şeklinde yapıyor petshopa sordum ishali için damla verdi suyuna damlat dedi ama kuş daha bize alışmadığı için yem yemiyor su içmiyor ne yapmalıyım hasta mıdır yoksa stres mi yapmıştır bilemedim
Dal darı verdim ama yemiyor bugün yeni yeni biraz yem yemeye başladı dün gece de zorla damlalı su içirdim sanki ishali geçmiş gibi hasta gibi de değil çok hareketli ara ara su içiyor tek tereddütüm poposunda biraz açıklık olmuş ölen kuşumun da öyle olmuştuSu içiyordur siz görmeden ama tabii stres olmuş olabilir dal darı verin yer belki
Şu an durumu nasılDal darı verdim ama yemiyor bugün yeni yeni biraz yem yemeye başladı dün gece de zorla damlalı su içirdim sanki ishali geçmiş gibi hasta gibi de değil çok hareketli ara ara su içiyor tek tereddütüm poposunda biraz açıklık olmuş ölen kuşumun da öyle olmuştu
Merhaba ishali geçene kadar ikisini ayırabilirsiniz belki ne zamandır ishal kuşMerhaba. Benim de 2 adet kuşum var. 1 ay önce aramıza katıldı. Bir tanesi daha küçük boyutlarda ve diğerine göre oldukça hareketsiz. Neredeyse sabaha kadar aynı tünek de duruyor. Yeme içmesinde bir sorun görmüyorum ancak hafif yeşil sulu yukarıdaki resimdeki gibi dışkılıyor. Sormak istediğim, petshopdan bağırsakları için alacağım bu probiyotik aynı kafeste olduklarından sağlıklı diğer kuşa bir etki eder mi? Yanıtlarınız için teşerkkür ederim.
İshali geçmiş durumda ama dal darından hiç yemedi zaten bize de daha yeni alışıyor bugün 3.günü eve geleli sanırım stresten ishal oldu popısuna bakıyorum açıklık arttı mı diye ama sanki aynı gibi kafasını gömdü uyuyor şimdi bakıyorum dengede durmada bir sorunu yok hasta olsa dengeli duramaz diye biliyorumŞu an durumu nasıl
Bence stresten olmuştur geçer umarım hemen. Ciddi bir sorun fark ederseniz buraya yeni konu açıp yazınİshali geçmiş durumda ama dal darından hiç yemedi zaten bize de daha yeni alışıyor bugün 3.günü eve geleli sanırım stresten ishal oldu popısuna bakıyorum açıklık arttı mı diye ama sanki aynı gibi kafasını gömdü uyuyor şimdi bakıyorum dengede durmada bir sorunu yok hasta olsa dengeli duramaz diye biliyorum
Tamamdır çok teşekkür ederimBence stresten olmuştur geçer umarım hemen. Ciddi bir sorun fark ederseniz buraya yeni konu açıp yazın