Tahmin ettiğim kadar değilmiş. Yani düşündüğümden çok daha iyi durumda. Ayak altı ne durumda bilmiyorum tabi ama sol ayağı biraz şişmiş gibi sanki.
Terramycin krem kullanmami önerdi veteriner sürdüm yanigi biraz iyi fakat hiç bi şekilde yemini yemiyor elimle sabahtan beri yedirmeye çalışıyorum ama yok malesef yemiyor nasıl yedirebilirim aparat yok elimde şuan ekmek isladim yedirmeye çalıştım birkere yiyor geri bırakıyorTahmin ettiğim kadar değilmiş. Yani düşündüğümden çok daha iyi durumda. Ayak altı ne durumda bilmiyorum tabi ama sol ayağı biraz şişmiş gibi sanki.
Yarın dediğim kremi eczaneden alın günde iki kere kulak çöpü yardımıyla sürün. Yanıklar için kullanılır ve sürülen bölgeyi biraz olsun uyuşturur. Her ihtimale karşı açık petshop bulursanız elle besleme aparatı da alın derim. Ve entrobac probiyotiği en kısa sürede temin edin. Yarım suluğa mercimek tanesi kadar ekleyin. Stresini alır ve bağışıklığının düşmemesini sağlar. Bayram ama yinede en kısa sürede temin etmeye çalışın.
Şu an için iştahtan kesilmeyip beslenmesi en önemli şey olmalı. Üstte dediğim mamayı hazırlayabilirsiniz.
Teramisin de olabilir genelde deri problemlerinde ilk önerilendir ama dediğim krem direkt yanık kremi yani hedef odaklı. Temin edene kadar yine teramisini de kullanabilirsiniz. Teramisinin deri ve göz için olanı var. Deri kremi olmasına dikkat edin.Terramycin krem kullanmami önerdi veteriner sürdüm yanigi biraz iyi fakat hiç bi şekilde yemini yemiyor elimle sabahtan beri yedirmeye çalışıyorum ama yok malesef yemiyor nasıl yedirebilirim aparat yok elimde şuan ekmek isladim yedirmeye çalıştım birkere yiyor geri bırakıyor
Tamam teşekkürler sabah bu şekilde olursa veterinere götüreceğim zatenTeramisin de olabilir genelde deri problemlerinde ilk önerilendir ama dediğim krem direkt yanık kremi yani hedef odaklı. Temin edene kadar yine teramisini de kullanabilirsiniz. Teramisinin deri ve göz için olanı var. Deri kremi olmasına dikkat edin.
Ekmek yedirmeyin. Dediğim mamayı hazırlayıp vermeye çalışın. Yemeye tenezzül ediyorsa biraz da olsa çay kaşığıyla ya da şırınga ucundan yer. Ekmek daha katı gelir hem de zararlıdır hiç gerek yok onu vermeye.
Geçmiş olsunTamam teşekkürler sabah bu şekilde olursa veterinere götüreceğim zaten
Teşekkürler ilginiz içinGeçmiş olsun![]()
NormalTeşekkürler ilginiz için. terramycin kremi ayağına sürdügümde ayağını kaldırıyor canı yanıyor sanki normalmi öyle yapması acaba