Ben bu durumu uzun süredir merak ediyordum. Forumlarda genelde normal olduğu sorun olmadığı ve mutasyon kaynaklı böyle durumlar olabildiği yazsa da; edindiğim ve gözlemlediğime göre yetersiz ya da sağlıksız beslenme, düzensiz vitamin kullanımı veya karaciğerinden gelen bir sorundan kaynaklı meydana gelebiliyor.
Kuşun suratını da atar mısınız? Gagasına bakmak istiyorum.
Kuşu uzaktan önden ve yandan çeker misiniz?
Gagasında leke mi var![]()
Kuşu uzaktan önden ve yandan çeker misiniz?
Gagasında leke mi var![]()
hassas tartımız maalesef yok 6tane kuş olduğundan bu kuşu elime aldığımda ağırlığı hissediyorum bu mor tüyler neden olabilir acaba hiçbir yerde çıkmıyor aratmama rağmenKursak şişliği görünmüyor. Yağlanması olabilir belki. Hassas tartınız varsa tartın. Gagası da uzun görünmüyor.
dediğim gibi gaga kısmında diğer kuşlar ile farkı yokKursak şişliği görünmüyor. Yağlanması olabilir belki. Hassas tartınız varsa tartın. Gagası da uzun görünmüyor.
Neden olabileceğini size söyledim. Bunlar benim araştırmalarım sonucunda edindiğim bilgiler. Cevabım sizi tatmin etmediyse yerli ve yabancı kaynakları daha fazla tarayın, ancak aynı sonuca ulaşacağınız aşikarhassas tartımız maalesef yok 6tane kuş olduğundan bu kuşu elime aldığımda ağırlığı hissediyorum bu mor tüyler neden olabilir acaba hiçbir yerde çıkmıyor aratmama rağmen