Enes96
Paylaşımcı Üye
Sanırım yumurtadan şüpheleniyorsunuz. Kuş tek ve bugüne kadar hiç kızgınlık yumurtası yapmadı. Önden çekemedim sabit durmuyor. Hâlâ arkasını kaşıyor ara ara. Arka arkaya su içti birkaç kere. Dediğim gibi hareketliliğinde bir sorun yok.Kuşun tünekte yandan önden vs videosunu ekleyin lütfen
Kuşun tünekte yandan önden vs videosunu ekleyin lütfen
Elbette gelmez o sebepten ötürü belirtmek istemiştim zaten. Haklısınız dediğiniz doğru olabilir. Peki arkasını kaşıması bir sorun teşkil eder mi sizce ? Şuan zaten tüketmeyeceği için vermiyorum ancak yarın sabah ilk iş probiyotik vereceğim. Bir de yumurta haşlamayı düşünüyorum kabuğu ile birlikte mama tarzı bir şey yapmak var aklımda. Teşekkürler.Kuşun tek olması ve bugüne kadar kızgınlık yumurtası yapmamış olması bundan sonrada yumurtlamayacağı anlamına gelmez.
Kafesini yuvası gibi görüp dışkısını kafese yapmak istemiyor dolayısıyla biriktiriyor olabilir. Forumda öyle kuş çok gördüm.
Streamable.com a yükleyip buraya atabilirsiniz
Çok teşekkür ederizProbiyotik verip gözlemleyin. Benim kuş erkek olmasına rağmen geceleri bazen büyük dışkılayabiliyor. Bir taneyse sorun teşkil etmez. Devamlılık arz ederse düşündüğümüz durumları göz önüne alırsınız. Maşallah tüyleri, rengi bakımlı görünüyor![]()
Rica ederimÇok teşekkür ederizŞimdilik bir tane duruyor devamı olursa mutlaka size danışacağım. İyi geceler dilerim.