Yeni Muhabbet Kusum

emrekırımlı

Yeni Üye
Pet Shopa Muhabbet Kuşu Almaya Gittiğimde Bu Arkadaşla Tanıştık Bütün Kuşlar Bunu Dıslıyordu Bende Kıyamadım Aldım Petshop Sahibi Yavru Dedi Ama Sizce Yavru Mu ? Kuyruğu Cikar Mı ? İlk 2 Gün Hiç Kafese Yanastirmiyordu Ama Şimdi Hep Elimde :)) 3 Gün Oldu Alalı Ucamiyor Kafestemi Tutmaliyim Yoksa Disarida Mi Yardimci Olursaniz Cok Mutlu Olurum :))

Ekli dosyalar

• 20231022_105713.jpg
    20231022_105713.jpg
    495.7 KB · Görüntüleme: 22
  • 20231022_105139.jpg
    20231022_105139.jpg
    273 KB · Görüntüleme: 20
Merhabalar,
Evet küçük daha. Vitamin ve probiyotik takviyesi yapabilirsiniz. Grit kum, kalamar kemiği de olsun. Kuyruk tüyü zaten eksik, kanat tüyleride zamanla uzar. Biraz uzun sürer ama iyi bakılırsa güzel yol alırsınız. Tablo ekliyorum bağışıklığı için temin etmeniz yararlı olur. Zaten uçamıyormuş, kafes dışında kendini yaralamadıkça kalabilir. Yüksekten düşmesin ya da duvara çarpıp yere çakılma gibi durumları olmasın tabi..
Kafes dışında sevebilirsiniz, bu durum size alışması için bir fırsat olabilir.
Güzel haberlerinizi bekliyorum 🤗

Polish_20230814_211925118.jpg

Merhabalar,
Evet küçük daha. Vitamin ve probiyotik takviyesi yapabilirsiniz. Grit kum, kalamar kemiği de olsun. Kuyruk tüyü zaten eksik, kanat tüyleride zamanla uzar. Biraz uzun sürer ama iyi bakılırsa güzel yol alırsınız. Tablo ekliyorum bağışıklığı için temin etmeniz yararlı olur. Zaten uçamıyormuş, kafes dışında kendini yaralamadıkça kalabilir. Yüksekten düşmesin ya da duvara çarpıp yere çakılma gibi durumları olmasın tabi..
Kafes dışında sevebilirsiniz, bu durum size alışması için bir fırsat olabilir.
Güzel haberlerinizi bekliyorum 🤗

Ekli dosyayı görüntüle 69574
merve hanım merhaba konu açmıştım bakarsanız sevinirim kuşum çok hastada...

Geri