Umarım öyledir ya. Özellikle ben yanına yaklaşınca kuyruğu daha çok titriyo ve sallanıyo ama hafif hafif aşağı yukarı. Bos durduğu zamanda nefesiyle beraber hafif hafif sallanıyo ama hırıltı falan yokYer değişince tribe giriyorlar sanırım benim aldıklarım da ishal oldu
Lütfen yardım edin ya halsizleşti seslenince gözüni açıp hemen geri kapatıyor belkide uykusu var wma bilmiyorumUmarım öyledir ya. Özellikle ben yanına yaklaşınca kuyruğu daha çok titriyo ve sallanıyo ama hafif hafif aşağı yukarı. Bos durduğu zamanda nefesiyle beraber hafif hafif sallanıyo ama hırıltı falan yok
Hasta olup olmadığını bilmiyorum daha belki yeni ortam diye böyledir ama şeffaf dışkı da yapıyorBol vitamin Kızıştırıcı yemler az zaman birde şu koyun girsin çıksın toparlar başka sulugu da isal ilacı koyun
Kuşun tünekte yandan videosunu atar mısınız?
Bazen ağzını açıp kapatıyor ben yanına yaklaşınca özellikle![]()
Nerden alabilirim burada petshop vardı depremde yıkıldı taşındıNormal görünüyor ama dışkıları yinede iyi değil. Kuşa probiyotik verin 3 gün üst üste. Yoksa temin ediniz. Entrobac probiyotik 15-20 gram yeter.
O kuyruğu aşağı yukarı yapmasu normal miNormal görünüyor ama dışkıları yinede iyi değil. Kuşa probiyotik verin 3 gün üst üste. Yoksa temin ediniz. Entrobac probiyotik 15-20 gram yeter.
Petshoplarda olmaz. İnternet üzerinden temin edin. Gerwit vs yoksa onlarıda alın. Karadeniz pet'ten alıyorum ben. Tablo bırakıyorum.Nerden alabilirim burada petshop vardı depremde yıkıldı taşındı
Çok üst düzey bir kuyruk atması yok. Şimdilik normal denilebilir. Korku vs bazen sebebiyet verebilir.O kuyruğu aşağı yukarı yapmasu normal mi
Anladım çok teşekkürler en kısa zamanda temin etmeye çalışacağım kuyruk için olumlu konuşmanız azda olsa içimi rahatlattı erkek kuşum da hasta masta demeden kur yapıyor hayvanaPetshoplarda olmaz. İnternet üzerinden temin edin. Gerwit vs yoksa onlarıda alın. Karadeniz pet'ten alıyorum ben. Tablo bırakıyorum.Ekli dosyayı görüntüle 68109
Çok üst düzey bir kuyruk atması yok. Şimdilik normal denilebilir. Korku vs bazen sebebiyet verebilir.
Videonun açısı yüzünden öyle görünüyor kafes iki kuş için yeterince büyük ve alttaki tünek te diğer karşı tarafa değmiyor boşluk var biraz. Kuşlar birbirlerini yeni tanıyor olduğu için aşağıya koydum o tüneğide rahatsız olursa geçsin diye bir süre sonra çıkaracağım tek tünek var bi ucu videoda görünen yerde diğer ucu yuvalık ta. Ama yinede yorumunuz için çok teşekkürlerKafes çok büyük görünmüyor iki tünek fazla gibi suluk tarafında tünek kalsın diğerini çıkar ederim hareket alanı genişletin öyle dedi bir arkadaş yanlış dememiştir umarımdaha yeniyim bende attığı adıma tünek birakanlardandim