byzbyz
Yeni Üye
Merhaba kuşumun bu akşam tellere tutunup ağzını açarak nefes alıp verdiğini fark ettim. Gün geçmiyor ki bir hastalığı bir sorunu çıkmasın.. ben mi evham yapıyorum bilmiyorum. Bir kere baya kötü hastalandı antibiyotik kullandık oksijen aldı çok zayıflamıştı sizin tavsiye vitamin probiyotikleriniz ile hızla kilo aldı derken şimdi de böyle bişeyle karşılaştım. Tünekten tüneğe geçiyor kanatlarının arasını açıyordu sürekli kaldığı odada çok sıcak değil hatta hastalıktan sonra iyileşsin diye mutfak ılık oluyor diye oraya almıştım. Ayağında sivilce gibi bişey çıkmıştı ahşap tünek alın denildi ve aldım bir kaç malzeme daha sipariş verdim henüz gelmedi. Ayağındaki sivilce gibi şey geçiyor bu arada kendi kendine. Bi anda aniden kilo aldı iyileştikten sonra. Uçması için kafesi açıncada uçarken sorunu yok fakat bir yere konamıyor hızını ayarlayamayıp bir yere tosluyor bebeklikten beri iri böyle hantal bir kuş. Atik değil havada bile yakalanabiliyor. Bugünde böyle nefes aldığını fark ettim. Konuşuyor akşam bizi görünce tellere zıplayıp öpücük veriyor. Sonra uyumaya başlıyor gagasını ağzını açarak seste gelmiyor bu arada sadece bu şekilde ağız açık göğüsü hareketli. Ne yapacağımı şaşırdım ben artık eskiden de kuş baktım ama ne hastalıklarını bilirim ne böyle sorun yaşadıklarını
Bi tam anlamıyla toparlayamadık biri bitse başka bişeyi çıkıyor