Merhaba, kuşlarım için yaklaşık 3 yıldır Gold Wings Premium kullanıyorum fakat bu yıl itibariyle üretim şekli vs. değişmiş ve kuşlarım hala severek yese de içime sinmiyor bu durum çünkü yemin rengi ve kokusu bir değişik geliyor artık yeni paketlerde. Bu yüzden yem değişmek istiyorum ve anladım ki önerdiğim 3 markada Gold Wingsten daha iyi. Nature Plan, Vitakraft ve Versele Laga arasında kaldım. Nature Planın içerisinde probiyotikli yemler ve kalamar kemiği parçacıkları olduğundan sağlığa baya katkısı olur diye düşünüyorum ve forumda güvendiğim bir üyede önerdi, Vitakraft ve Versele Laganın içeriğinde o tarz şeyler yok düz yem karışımı ama işte tam bu yüzden arada kaldım, Nature Plan kadar detaylı değiller ama ondan çok daha ünlü ve tavsiye edilen markalar. Yem değişmemde asıl neden kuşumda yağlanma başlaması bu nedenle yağ oranı daha düşük yem lazım, son aldığım paket Gold Wingste çok fazla aspura rastladım buda kuşta yağ yapıyor doğal olarak nedenini buna bağladım. Yani sizden ricam, kuşların günlük alması gereken besinleri sağlayacak ve bağışıklığına destek olacak en kaliteli yem hangisi bunu öğrenmek istiyorum. Birde yağ oranı düşük kuşlarda yağlanma için diyet uygulayacağım, o süreçte yemide fazla şişirmeyecek yağsız olan bir şey olmasını isterim. Sağolun, çok da uzun yazmışım