Beyaz.20.01
Yeni Üye
İlgilendiğiniz için çok teşekkür ederim. Abartısız bir günde yaşlandım. Allah kuşlarınızı size bağışlasın.
Amin, hepimizinkini bağışlasın. Umarım sizin kuşunuz da bir an önce toparlar ve güzel bir arkadaşlığınız olurİlgilendiğiniz için çok teşekkür ederim. Abartısız bir günde yaşlandım. Allah kuşlarınızı size bağışlasın.
Amin inşallahAmin, hepimizinkini bağışlasın. Umarım sizin kuşunuz da bir an önce toparlar ve güzel bir arkadaşlığınız olur![]()
Bugün çalıştığım için götüremiyorum. Yarına kadar bir şey olur mu?Çok aşırı bir salya çıkarıyor bu yüzden kursak mantarı diyemeyeceğim, kursak yaralanmasına bağlı olma ihtimali yüksek veteriner hekimin görmesi iyi olacaktır.
Bişey diyemiyorum malesef durumu hakkında net bilgim olmadığı için.Bugün çalıştığım için götüremiyorum. Yarına kadar bir şey olur mu?
En kısa zamanda götürseniz çok iyi olur, her an her şey olabilir çünkü. Burayı da bilgilendirirseniz memnun olurum, güzel haberlerinizi bekliyoruzBugün çalıştığım için götüremiyorum. Yarına kadar bir şey olur mu?
Hayır onunla alakalı bir durum değilAklıma takıldı acaba kuşum yetişkin erkek sanırım bu yüzden çiftleşmek istiyor olabilir mi? Bu yüzden böyle davranıyor olabilir mi? Gün içerisinde pek ilgilenemediğim için oma muhabbet kuşu ötüşü videosu dinletiyordum acaba bu tetiklemiş olabilir mi?
Evet kuşunuz erkekti ama bu hareketlerinin onunla hiçbir alakası yok. Hareketli hareketli sağa sola gitmek istemesi ilgi istediğini gösterir ama 'videodaki gibi' yem çıkartıp, silkelenmesi hasta olduğunu gösteriyor.Aklıma takıldı acaba kuşum yetişkin erkek sanırım bu yüzden çiftleşmek istiyor olabilir mi? Bu yüzden böyle davranıyor olabilir mi? Gün içerisinde pek ilgilenemediğim için oma muhabbet kuşu ötüşü videosu dinletiyordum acaba bu tetiklemiş olabilir mi?
https://streamable.com/tqu46l şuan böyle yveterinere göstereceğim zaten yarın ama içim içimi yiyorEvet kuşunuz erkekti ama bu hareketlerinin onunla hiçbir alakası yok. Hareketli hareketli sağa sola gitmek istemesi ilgi istediğini gösterir ama 'videodaki gibi' yem çıkartıp, silkelenmesi hasta olduğunu gösteriyor.
Ya içimi rahatlatıyorum o zaman sanırım benHayır onunla alakalı bir durum değil
Minnoş çok hırpalanmış belli travma da yaşamış, düne göre daha iyi görünüyor ama sürekli salya çıkarması, ağzını gevelemesi hiç hoşuma gitmedi.https://streamable.com/tqu46l şuan böyle yveterinere göstereceğim zaten yarın ama içim içimi yiyor
Kuş çok tatlı ve çok güçlü bir kuş maşallah. Elinizde bu denli uzun süre durması bile çok güzel. Umarım bir an önce sağlığına kavuşur. Dualarımız sizinlehttps://streamable.com/tqu46l şuan böyle yveterinere göstereceğim zaten yarın ama içim içimi yiyor
İyi dilwkleriniz için çok teşekkür ederim önerilerinizi de dikkate alacağım.Minnoş çok hırpalanmış belli travma da yaşamış, düne göre daha iyi görünüyor ama sürekli salya çıkarması, ağzını gevelemesi hiç hoşuma gitmedi.
Veteriner hekime giderseniz mutlaka parazit için de ense damlası uygulatın. Kursak ile ilgili sorunu için kursak sıvısı alınıp test yapılması iyi olur, bakteri tespiti için, zaten röntgen çekilirse sorunun ne olduğu daha net anlaşılır umarım kısa sürede toparlar böyle zor bir durumdan kurtulup güzel bir hayat yaşamayı çok hak ediyor![]()
İyi dilekleriniz için minnettarımKuş çok tatlı ve çok güçlü bir kuş maşallah. Elinizde bu denli uzun süre durması bile çok güzel. Umarım bir an önce sağlığına kavuşur. Dualarımız sizinle
Başka veterinerlere de sorun derim. Ameliyatı zaten kaldırma olasılıkları düşük. Çok çok işini iyi bilen bir yer olmalı ki güzel sonuçlar alınabilsin.Güncelleme
Kuşu veterinere götürdük boynunda kalın tabakalı bir yaralanma varmış. Ameliyat olması gerek bu yüzden uyutulursa ölebilir ölmezse de yarasının derinliğine bakılacak gırtlağa ulaşmışsa ölecek ulaşmamışsa merhemle hallolur dedi. Ameliyat ücreti çok fazlaydı kuş her geçen gün kötüye gidiyor gibi.![]()
Başka veterinerlere de sorun derim. Ameliyatı zaten kaldırma olasılıkları düşük. Çok çok işini iyi bilen bir yer olmalı ki güzel sonuçlar alınabilsin.
Kuşunuz beslenebiliyor mu?