kussever3461
Paylaşımcı Üye
TeşekkürlerGri olan cok guzel olmus masallah

TeşekkürlerGri olan cok guzel olmus masallah
İnşallah bakalımTüyden sonrada bir fotoğraf alırız![]()
Bt amin forte tüydeyken daha iyi olurİnşallah bakalımbiter bitmez atarım yulaf la Multi vitamin takviyesi veriyorum biran önce bitsin diye ama ilk tüy olduğu için uzun sürüyor sürekli tüy patlatio tüp doluo kafası
Şuan elimde o yok temin edicem yakın zamanda ama Multi vitamin var Röhnfried gervit-w onun içinde de b vitamini var haftada 1 gün veriyorum tüm kuşlaraBt amin forte tüydeyken daha iyi olur
Evet var ama direkt b vitaminine yönelik olduğu için daha etkili dedim. Hedef odaklı gibi düşünebilirizŞuan elimde o yok temin edicem yakın zamanda ama Multi vitamin var Röhnfried gervit-w onun içinde de b vitamini var haftada 1 gün veriyorum tüm kuşlara
Evet haklısın onuda alıcam inşallah yakın zamandaEvet var ama direkt b vitaminine yönelik olduğu için daha etkili dedim. Hedef odaklı gibi düşünebiliriz![]()
Kesinlikle öyleEvet haklısın onuda alıcam inşallah yakın zamandahakkıyla kuş bakmak gerçekten biraz zor ve masraflı ama değer ya öyle güzellerki
![]()
Maşallah renkler çok güzel gelioBenim yavrularda yavastan tuyleniyor.![]()
Maşallah çok seviyorum gri kuşları ayrı bir havası varilk buyuk yavru tam annenin renginden gri diyer yavrulada gri ve mavi karisimi 1 haftaya tam belli olur. Evet sari yuzler cok guzel oluyor.
Teksaslar çok güzel kuşçu abide var Gold Teksas bide üstüne japones aşırı güzel ama fiyatida güzelGri kanat mavi govde cok guzel oluyor senin su teksaslardaki gibi. Ilk yavru 1 subatta 1 aylik olucak ama haftaya tuyler cikar su anda 22 gunluk en buyugu. Tuy cekme ilaci ise yariyor pamuksu tuyler cikti biraz kuslarda.![]()
Japonesleri çok seviyorum bende yaklaşık 25 çift vardı çok uğraştırdılar üretim konusunda verimleri biraz düşük ve genelde anaçlar besleyici olmuyor yavruları yerli muhabbet kuşlarının altına sürmek gerekiyor.Teksaslar çok güzel kuşçu abide var Gold Teksas bide üstüne japones aşırı güzel ama fiyatida güzelmaşallah canlara
28 günlükte sonra oturuo tüyler haftaya oturur iyice maşallah Co ksevindim
Evet oda öyle dedi bende ev ortamı hobi amaçlı 3 çift bakıyorum uğraşmak istemedim verim düşük olur az kuşla zaten diye düşündüğüm içinJaponesleri çok seviyorum bende yaklaşık 25 çift vardı çok uğraştırdılar üretim konusunda verimleri biraz düşük ve genelde anaçlar besleyici olmuyor yavruları yerli muhabbet kuşlarının altına sürmek gerekiyor.
Bende aynen sana katılıyorum burda çok var çeşit ama yer sıkıntısı var ilerde yerim olursa bence çeşit yapmak istiyorum çoğaltmakYerli kuslar haricinde diger kuslarin cok anac olmadigini duymustum. Bende japonesleri cok seviyorum burda biraz zor bulmak. Simdilik 1 anaç takimim var ondan yavru almak guzel yer olursa cogaltirim.
Sahiplendirmenize çok sevindim, ailelerinde güzel bir ömürleri olur inşallah@Air213 @Merve
Bebisler yeme düşmeden yuvalarını ayarladım ilk yavru arkadaşıma ikinci yavru arkadaşımın arkadaşına 3.yavru ise anneme hediye gidiyor inşallahpetshopa satmak istemedim böyle daha mutlu olurlar inşallah ev ortamında
Büyük yavrular ufaktan ısırıyor yakında yem kirmaya başlarlarsizde ne var ne yok