Kızgınlığa girdiği için olabilirmi pekiFotoğraftan anlaşılmıyor ama mantar değil.
Nemli pamukla yada kulak çubuğu ile silmeyi deneyin. Ancak dikkat edin yumuşak dokudur narin davranın. Önemli bir şeye benzemiyor
Merve Hocam, benim kuşumun ceresi maviydi bu rengi aldı. mantar falan olabilir mi?Dişi kuşlar kızgınlığa girince cere rengi kahverengi tonlarına döner. Bu göründüğünden daha fazlası olacak şekilde. Sizin bunu sormadığınızı varsayarak ve fotoğrafta net olmadığından sarı bir leke gibi görmüştüm. Aslında hala daha öyle görüyorum![]()
Hayır Sabri bey mantar değil. Kuşunuz dişi ve üstte dediğim gibi kızıştığından dolayı kahverengi bir hal almış. Gayet normal bir durum.Merve Hocam, benim kuşumun ceresi maviydi bu rengi aldı. mantar falan olabilir mi?
Kuş dişi mi , erkek diye satın alınmış bir kuş bu Merve HocamHayır Sabri bey mantar değil. Kuşunuz dişi ve üstte dediğim gibi kızıştığından dolayı kahverengi bir hal almış. Gayet normal bir durum.
Yanlış anlaşılmasın konu sahibinin kuşu da dişi. Ancak nedense fotoğraftan gözüme lekesi farklı geldi. Onun için konu sahibine farklı bir yorumda bulundum.
Kuşunuz net dişi. Altta görünen mavili beyazlı ceresi dahi dişiyim diyorKuş dişi mi , erkek diye satın alınmış bir kuş bu Merve Hocam![]()
Ciddenmi benim kuşum 5 6 aylık bende erkek diye biliyordum erkekler hızlı konuşuyor diye konuşmaya başlayınca kesin erkek diyordumKuşunuz net dişi. Altta görünen mavili beyazlı ceresi dahi dişiyim diyor![]()
Evet sizin kuşunuz da net bir şekilde dişiCiddenmi benim kuşum 5 6 aylık bende erkek diye biliyordum erkekler hızlı konuşuyor diye konuşmaya başlayınca kesin erkek diyordum![]()