Burun üzerindeki kahverengi lekeler için solunum yoluyla alakalı sıkıntı olabilir diye okudum böyle bir şey olabilir mi? Herhangi bir veterinere götürsem anlarlar mi bilmiyorum veya aldığım yere sorsam yarın sizce bir şey öneriler mi hormonal bozukluk içinCere rengi değişiyor gibi ancak kuş erkek. Hormonal bir bozukluğu olabilir
Evet cere üstü renk değişimi üst solunum sıkıntısına işaret olabilir, burun akıntısı olduğu söylenebilir. Yüksek ihtimalle o duruma işaretin erken belirtisidir ama alerjik vs de olabilir. Ve herhangi bir veteriner en basit kuş sorunlarını bile anlamıyor,ne yazık ki bu konuyu hiç anlamaz diye düşünüyorum. O yüzden kuşlardan anlayan iyi bir veteriner olmalı.Burun üzerindeki kahverengi lekeler için solunum yoluyla alakalı sıkıntı olabilir diye okudum böyle bir şey olabilir mi? Herhangi bir veterinere götürsem anlarlar mi bilmiyorum veya aldığım yere sorsam yarın sizce bir şey öneriler mi hormonal bozukluk için![]()
https://streamable.com/80a5w3 bu şekilde miBirde kuşunuzun tünekte yandan videosunu atar mısınız?
Siz yinede solunumunu, kuyruk sekmesini hep takipte olun.çok teşekkür ederim yardımlarınız için cok sağ olun. önceki konuları gezerken görmüştümyazdiklarinizi ekran görüntüsü aldım çok sağ olun tekrardan içimi rahatlattiniz