Etrafa kan sıçramış

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan AsiBulut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AsiBulut

Meraklı Üye
Sultan papağanım başka odadaydı. Ben daha yeni uyandım sesde duymadım ne oldu bilmiyorum ama etrafa kan sıçramış. Baya olmuş gibi kanlar kurumuş kanama çoktan durmuş olmalı ama baya kanamış. Şuanda çok hareketli sürekli kımıldayı ötüyor. Babam eve gelince batikon sürelim dedi. Kuşa iyi gelirmi bilmiyorum hiç duymadım bir hayvana batikon sürüldüğünü. Ne yapabilirim? Ben yazarken annem çıkartmış kafesten uçmasında sorun yok ama neredeyse tavana kadar kan sıçramış duvara.

Kanat teleği patlamış. Muhtemelen tellere falan çarpmış. Kanamış teleği çekin yenisi çıksın.

Kanat teleği patlamış. Muhtemelen tellere falan çarpmış. Kanamış teleği çekin yenisi çıksın.
Babama söyledim bumu dedi çöpten çıkardı. Ben çok uykusuzdum tekrar uyumuştum. Ben uyurken eve geldiğinde kafeste bulmuş çöpe atmış.

Bumu?

Tek kanadımı böyle öbüründe de biraz kan var gibi ama bulaşmışta olabilir. 👀

Bulalmışsa çekmeye gerek yok. Ama oda patlamışsa çekin sağlıklısı çıksın.

Kuşa batikon sürülür ama yaralı değilse, enfeksiyon kapma gibi bir durumu yoksa sürmeye gerek yok bence. Çektiğiniz tüy yeterli gibi ama yinede iyice inceleyin kanatlarını.
Muhtemelen gece bir şeyden korkup kafeste kendisini oradan oraya atmış.

Bulalmışsa çekmeye gerek yok. Ama oda patlamışsa çekin sağlıklısı çıksın.
tamamdır çok saolunn ☺️
Kuşa batikon sürülür ama yaralı değilse, enfeksiyon kapma gibi bir durumu yoksa sürmeye gerek yok bence. Çektiğiniz tüy yeterli gibi ama yinede iyice inceleyin kanatlarını.
Muhtemelen gece bir şeyden korkup kafeste kendisini oradan oraya atmış.
tüyünden olacağı aklımıza gelmemişti bir yerini kesti sanmıştık, çok az bir şey sürdük zorluk çıkartmadı o da saolsun.☺️

tamamdır çok saolunn ☺️

tüyünden olacağı aklımıza gelmemişti bir yerini kesti sanmıştık, çok az bir şey sürdük zorluk çıkartmadı o da saolsun.☺️
Sorun olmamasına sevindim 🥰
Sizi görünce aklıma geldi bir süredir görmemiştim. Muhabbet kuşunuzu bulmuştunuz çok tatlı bir kuştu. Duruyor hala değil mi profil fotoğraftaki Bulut 🩷

Sorun olmamasına sevindim 🥰
Sizi görünce aklıma geldi bir süredir görmemiştim. Muhabbet kuşunuzu bulmuştunuz çok tatlı bir kuştu. Duruyor hala değil mi profil fotoğraftaki Bulut 🩷
Eveet balkonuma gelmiştii 🥰 İyi şuanda bir süre önce ölümden döndü Selçuk bey saolsun kendine geldi. ☺️ Bulut sevdirmiyor ısırıyor diye hem sevebileceğim hem Bulut a arkadaş olabilecek bi papağan çok istiyordum hatırlarsanız, anlaşırlarmı hangi tür almalıyım falan diyordum. Anlaşamıyorlar 😂 Muhabbet kuşum papağanıma saldırıp ayağını ısırıyor 😂 Bebişlikten aldığımız için papağanımız çok ilgi delisi ama, sürekli sevilmek istiyor bunaltıyor 😂

Eveet balkonuma gelmiştii 🥰 İyi şuanda bir süre önce ölümden döndü Selçuk bey saolsun kendine geldi. ☺️ Bulut sevdirmiyor ısırıyor diye hem sevebileceğim hem Bulut a arkadaş olabilecek bi papağan çok istiyordum hatırlarsanız, anlaşırlarmı hangi tür almalıyım falan diyordum. Anlaşamıyorlar 😂 Muhabbet kuşum papağanıma saldırıp ayağını ısırıyor 😂 Bebişlikten aldığımız için papağanımız çok ilgi delisi ama, sürekli sevilmek istiyor bunaltıyor 😂
Şu an sağlıklı olmasına çok sevindim. @Selçuk YÜKSEL hocamdan Allah razı olsun 🙏🏻
Papağanlarda ayrı güzel oluyor ya belki hayatımın bir evresinde papağana geçiş yaparım bende 🥰 ilgiyi sevmesi çok güzel aslında ama sürekli ilgi veremeyince de insan üzülüyor 😂 papağan erkek mi ☺️

Şu an sağlıklı olmasına çok sevindim. @Selçuk YÜKSEL hocamdan Allah razı olsun 🙏🏻
Papağanlarda ayrı güzel oluyor ya belki hayatımın bir evresinde papağana geçiş yaparım bende 🥰 ilgiyi sevmesi çok güzel aslında ama sürekli ilgi veremeyince de insan üzülüyor 😂 papağan erkek mi ☺️
Evet saatlerce dışarda duruyor, kafese koyunca 5 dakika olmadan ağlamaya başlıyor sanki günlerdir çıkartmıyormuşuz gibi. 🥲 Yüksek ihtimalle erkek çünkü sesleri taklit etmeye başladı. Pika pika ve peek a boo diyor, cookie şarkısını söylemeye çalışıyor ama çok net değil 6 aylık falan daha zaten 😂 Aldığımız adamda yüzde yüz erkek demişti. Yumurtadan öbürlerine göre erken çıktığı ve kafası büyük olduğu için dedi. Genelde erkekler önce çıkarmış galiba yumurtadan. İki erkek kardeş diye almıştık, kardeşide kuzenimde. Onunkinin kafasından büyük kafasıda gerçekten. 👀

Geri