İ İzzet00 Yeni Üye Katılım 6 May 2021 Mesajlar 3 Tepkime puanı 0 27 Mar 2023 #2 Bir haftadır mantar kremi ve vazelin kullandım ama bi etkisini görmedim ayrıyeten A vitamini ve sirkeli su da veriyorum aralıklarla
Bir haftadır mantar kremi ve vazelin kullandım ama bi etkisini görmedim ayrıyeten A vitamini ve sirkeli su da veriyorum aralıklarla
Levent ACAR Moderatör Yönetici Katılım 8 Ara 2013 Mesajlar 17,392 Tepkime puanı 1,686 27 Mar 2023 #3 Her gün nemli pamuk veya bez ile temizleyin. Tekrar sürün. Trosyd iş görür. 1 hafta 10 güne temizlemesi gerek. Geçmiş olsun.
Her gün nemli pamuk veya bez ile temizleyin. Tekrar sürün. Trosyd iş görür. 1 hafta 10 güne temizlemesi gerek. Geçmiş olsun.
İ İzzet00 Yeni Üye Katılım 6 May 2021 Mesajlar 3 Tepkime puanı 0 27 Mar 2023 #4 Teşekkürler suan vazelinle mi devam ediyim yada mantar kremi veya trosyd geciyim mi
Merve Moderatör Yönetici Katılım 4 Ağu 2021 Mesajlar 8,004 Tepkime puanı 2,344 27 Mar 2023 #5 İzzet00' Alıntı: Teşekkürler suan vazelinle mi devam ediyim yada mantar kremi veya trosyd geciyim mi Genişletmek için tıkla ... Trosyd zaten mantar kremi. Levent hocamızın dediklerini yapın sadece. Geçmiş olsun diliyorum.
İzzet00' Alıntı: Teşekkürler suan vazelinle mi devam ediyim yada mantar kremi veya trosyd geciyim mi Genişletmek için tıkla ... Trosyd zaten mantar kremi. Levent hocamızın dediklerini yapın sadece. Geçmiş olsun diliyorum.