kanat problemi

fatmahmet

Yeni Üye
Kurumda bir problem yoktu uçuyordu çok güzel 2 gün önce bir kızarıklık farkettim ve dün teramycin sürmeye başladım kanadına asla baktırmuyordu bi kaldırdımki altı kıp kırmızı olmuş görmeye yüreğim kaldırmıyor baktıran sevdiren vi kuş değil o yüzden bakamıyorum kendini eklenmiyor görünce bayılacak gibi oldum noldu niye oldu bilmiyorum napmam lazım lütfen yardım edin. 3 yıldır bakıyorum bize alışık olmasada benim evladım oldu ölecek diye korkuyorum

Kuşun bir videosunu paylaşın. Ayrıca probiyotik multi vitamin ve med tolyamin forte takviyesi yapın.

Kuşun videosunu çekmeye çalışacağım çok yabani dokundurtmuyor uçuyordu artık çok az uçabiliyor yukarı kaldıramıyor kendini teramycin sürdüm ama o zarar verirmi acaba kuşa

Kuşun bir videosunu paylaşın. Ayrıca probiyotik multi vitamin ve med tolyamin forte takviyesi yapın.
Multivamşn verdim 4 5 gün önce dünde ptobiyorik vermiştim arada sıradada veterinerden aldığım bir karışım var tüm vitaminler içinde bulunuyor ondan veriyorum bu kuşumu siz iyileştirmiştiniz hocam İyot eksikliği demiştiniz Allah razı olsun 2 gün içinde iyot damlasıyla o sorunu çözmüştük

Ara ara iyot takviyesine devam edin tam suluğa 1 damla şeklinde.
Vetwrinerin verdiği vitaminin içeriğini paylaşın.

Hiç bir şeyi yoktu 2 gün önce uçuyordu sadece dışında bir kızarıklık gördüm teramycin sürdüm sonra kanadının altını farkettim asla baktırmıyor elimde durmuyor zaten çok az uçuyor ama yukarı tam yükselemiyor acaba bu kremi sürmesemmi kızarıklıkmı var kanatmışmı anlayamadım baktırtmıyor ısırırıyor kalbi çok hızlanıyor korkup bırakıyorum

Hiç bir şeyi yoktu 2 gün önce uçuyordu sadece dışında bir kızarıklık gördüm teramycin sürdüm sonra kanadının altını farkettim asla baktırmıyor elimde durmuyor zaten çok az uçuyor ama yukarı tam yükselemiyor acaba bu kremi sürmesemmi kızarıklıkmı var kanatmışmı anlayamadım baktırtmıyor ısırırıyor kalbi çok hızlanıyor
Ara ara iyot takviyesine devam edin tam suluğa 1 damla şeklinde.
Vetwrinerin verdiği vitaminin içeriğini paylaşın.
Hocam maxı cell ismi bi kaç sefer ondan verdim suluklarına koyuyorum veteriner bunu önermişti iyot damlası almadan çareler ararken bunuda almıştım ara ara veriyorum sularına koyuyorum

Video çekerken birinden yardım alın. Biri telefonu tutup çeksin sizde sağlam tutarak kanadını açın. Isormasına aldırmayın bir süre

Geri