cikcikmuhabbet
Yeni Üye
Arkadaşlar hangi konu başlığı altında açacağımı bilemediğimden bu konu başlığı altında açmaya karar verdim yanlış veya doğru emin değilim ramazan Bayramı’nda kuşum kaçmıştı, her yere İlanlar verdim aradım taradım kuşumu bulamadım günlerce ağladım ve uykusuz kaldım gerçekten çok kötü günler geçirdim beni en iyi sizler anlarsınız sonrasında yeni bir cici kuş sahiplendim hatta o kadar psikolojim bozuktu ki şehirdeki tüm Petshopları gezdim kaçan kuşuma benzeyen bir Yavrukuş bulmaya çalıştım ve buldum da sonrasında bu yavru da bana alıştı ben de ona alıştım benim yaralarımı sardı diyebilirim sevgisiyle. Konuya geliyorum; kayınvalidem ve benim evim birbirimize çok yakın 3-4 gündür kayınvalidemin karşı binasında bir kuş sesi duyuyorum tıpkı kaçan kuşumun sesi hatta nerdeyse aynısı…özellikle telefondan kaçan kuşumun ötme sesini açtım eşimle birlikte dinledik benzediğine karar verdik. Hatta bayağı bayagı dikkatli dinledik. Ötüş şekli de şöyle; ben mutfakta iken kuşum salondan farklı bir tonlama yaparak beni çağırıyordu ordan tanıdım resmen aynı ses. Kuşların çağırma sesi birbirine benzer mi bunu merak ediyorum ikinciside gerçekten o benim kuşum olabilir mi? Bunu nasıl öğrenebilirim? Yani üç katlı bir bina yaz ayı olduğu için pencereler acık ve ses her yerden duyuluyor içim içimi yiyor belki o değil heveslenmiyorum ama öğrenmek istiyorum sizce nasıl bir yol izlemeliyim?