kusum dusuyor

ciciseftali

Yeni Üye
merhaba benim cicikusum yaklasik iki yasinda ve sol kanadi kisa uzamiyor dogustan beri boyle ve bundan dolayi da omuzumdayken bazen ucmak istiyo ve omzumdan dusuyo cakiliyo resmen cok kotu oluyorum en az haftada 1 defa dusuyo boyle kotu bisi olmaz dimi ya da bundan sonra dusmemesine ozen mi gosteriyim almiyim omzuma yani basina kotu bisi gelir mi allah korusun boyle dusmeye devam ederse bana bi akil verin lutfen elimden geldihince dikkat ediyoeum ama maalesef iste

Tâbii ki düşmemesine özen göstermelisiniz. Ayağı sakatlanabilir, yada var olan kanadı da kırılabilir, felç kalabilir. Yüksekten düşerse kanama bile geçirebilir. Hatta bunların hiçbiri olmazsa bile, uçamadığı için strese girer ve tüylerine, kendine stresden zarar verebilir. Kısacası madem uçamıyor o zaman uçuracak etkinlikle ve hareketlerden uzak durmalısınız. Yerde gezinirkende dikkatli olun. Omzunuza alabilirsiniz. Ama uçmaya çalışcağını anladığınızda elinizi açın bir şey yapın ki düşmesin 👍🏻

Tâbii ki düşmemesine özen göstermelisiniz. Ayağı sakatlanabilir, yada var olan kanadı da kırılabilir, felç kalabilir. Yüksekten düşerse kanama bile geçirebilir. Hatta bunların hiçbiri olmazsa bile, uçamadığı için strese girer ve tüylerine, kendine stresden zarar verebilir. Kısacası madem uçamıyor o zaman uçuracak etkinlikle ve hareketlerden uzak durmalısınız. Yerde gezinirkende dikkatli olun. Omzunuza alabilirsiniz. Ama uçmaya çalışcağını anladığınızda elinizi açın bir şey yapın ki düşmesin 👍🏻
tesekkur ederim

Geri