iBLoodyLegend
Paylaşımcı Üye
Kuşumun bugün ayağı kırılmış veterinere götürmem şart mı yoksa kendi kendine kaynar mı?
Çok güzel bir kuş maşallah.Götürdüm sargı yaptı böyle duruyor şu an 2 gün sonra gel röntgen çekip tekrar sargı yapcam dedi sizce röntgen için para almaya mı bakıyor doğru mu söylüyor?
Anladım. Tüneği çıkartmayın, suluk ve yemliği tünek yakınına asın daha iyi olur. Geçmiş olsun, inşallah en kısa sürede toparlar300 tl ücret aldı yanımda fazla olmadığı için röntgen çekmeyin dedim 2 gün sonra röntgene de 300 alacak, tüneği çıkardığım zaman tellere tırmanıyor tabanda durmuyor. Teşekkürler
Çok teşekkürlerAnladım. Tüneği çıkartmayın, suluk ve yemliği tünek yakınına asın daha iyi olur. Geçmiş olsun, inşallah en kısa sürede toparlar![]()
Tamamdır teşekkürlerFotoğraftan pek anlayamadım. Duruşunda farklılık mı vardı ya da kuş çok mu uğraşıyordu kontrol etme gereği duydunuz? İsterseniz ayağı için gittiğinizde kanadını da bir gösterin. Zira ben pek anlayamadım ne yazık ki
Röntgen çekti mi kesin kırık mıymış? Fotoğraf net değil birde bacağı görünmüyorVeteriner sargı yaptı şu an bu şekilde duruyor ayağı normal değil mi?
Kaç gün kalacakmış bu şekilde?Röntgen çekmedi ama kesin kırık bacağı böyle https://www.hizliresim.com/hivhayk
Düzelene kadar böyle sargıyı sökerse getirin düzeltiyim dedi o kadarKaç gün kalacakmış bu şekilde?
Bu kuşa çok iyi bakın, ayak kırıkları çok strese sokar. İştahtan falan kesilmesin özellikle
Doğru yerden sarıldıysa yanlış kaynama olmaz ama yinede sağlam haline dönmez.Yanlış kaynama gibi bir durum olmaz dimi resimdeki gibi durduğu için
Nasıl yani hayatı boyunca ayağı öyle yan mı duracak? Önceden bi kuşumun daha ayağı kırılmıştı şu an sorunsuz gayet normal ayağıDoğru yerden sarıldıysa yanlış kaynama olmaz ama yinede sağlam haline dönmez.
Her türlü biraz sorunlu olacak ama sargıdan önceki kırık halinden iyi olur muhtemelen. Sarılmasaydı ömrü boyunca o şekilde duracaktı şimdi en azından bir şansı var.
Ayrıca mecburen fotoğraftaki gibi duracak.
Öyle durmaz ama eskisi gibi olmayabilir demek istedim. Veterinerin süre vermemesi de ilginçmiş. Son durumu yazarsanız çok sevinirim.Nasıl yani hayatı boyunca ayağı öyle yan mı duracak? Önceden bi kuşumun daha ayağı kırılmıştı şu an sorunsuz gayet normal ayağı