Dişi Kuşumun dışkısının kireçli gibi bir görüntüsü var arkadaşlar bu bir sorun mudur? 2.resimde 2 kuşumun ayrı ayrı dışkıları var farkı göstermek için çektim. Haftada bir probiyotik ve vitamin veriyorum. Lütfen yardımcı olun

Bazen dışkı değişiklikleri olur. Mineral blokla fazla vakit geçirdiğinde benim kuşumun dışkısıda yaklaşık o şekilde olabiliyor. Yediklerinden kaynaklı olabilir yani. Yada tüye girmeye yakın, tüydeykende olabilir. Dal darı verin bir süre o şekilde gözlemleyin. Zaten probiyotik kullanıyormuşsunuz. Ve kuşun kafes içi ve dışkı dışkıları farklılık gösterebilir. İki kuş oldugu için enerjisindeki farklılığı fark edemeyebilirsiniz. O yüzden durgunluk süreleri, kabarması yada yem yemesindeki azalmaya da bakmak gerekir.Her şey gayet iyi enerjik bir problem yok ancak dışkısı tedirgin etti gün içinde ara sıra sadece sıvı dışkılama da yapıyor
Evet mineral blok u çok seviyor diğer kuşuma oranla gün içinde sık sık vakit geçiriyor. Çok teşekkür ederim beni aydınlattığınız için içim rahatladı. Önerilerinizi dikkate alacağımBazen dışkı değişiklikleri olur. Mineral blokla fazla vakit geçirdiğinde benim kuşumun dışkısıda yaklaşık o şekilde olabiliyor. Yediklerinden kaynaklı olabilir yani. Yada tüye girmeye yakın, tüydeykende olabilir. Dal darı verin bir süre o şekilde gözlemleyin. Zaten probiyotik kullanıyormuşsunuz. Ve kuşun kafes içi ve dışkı dışkıları farklılık gösterebilir. İki kuş oldugu için enerjisindeki farklılığı fark edemeyebilirsiniz. O yüzden durgunluk süreleri, kabarması yada yem yemesindeki azalmaya da bakmak gerekir.
Rica ederim, mineral bloğu sık sık yenilemenizde fayda varEvet mineral blok u çok seviyor diğer kuşuma oranla gün içinde sık sık vakit geçiriyor. Çok teşekkür ederim beni aydınlattığınız için içim rahatladı. Önerilerinizi dikkate alacağım![]()
Evet tabiiki, bitmese bile ben yaklaşık ayda bir değiştiriyorum. Çünkü ona kusabiliyor enfeksiyon kapabiliyor, çok uğraştığı için mikrop falan kapabilir yenilemekte fayda varYani mineral blok bitmeden yenisini mi takmalıyım![]()
Rica ederim iyi günlerAnladım çok teşekkür ederim iyi günler dilerim![]()