emirhanknsry
Yeni Üye
Çok güzel böyle işteAz süreli olarak diğerlerinden yemlik aldım, şimdi yiyiyor.![]()
Kuşu ne zaman dışarı salmaliyim bu arada? Elimi çok ufak bastırınca parmağıma geliyor fakat kapıya getirince biraz tedirgin oluyor, sevidigim zaman yanaklarını ve boynunu kapartib sevdiriyor.. Öneriniz var mı?Çok güzel böyle iştekuş daha küçük ve korkuyor, yemlik de taa tabanda kalmış, tabi aşağıya kadar inip de yem yemekte zorlanır
bu şekilde doysun karnı, çok acıkmıştır
![]()
En az bir 3-4 gün kalsın kafeste etrafı görecek şekilde. Çıkarttığınızda etrafta zararlı olacak şeyleri kaldırın. Çiçek olmasın. Yada çarpabileceği ayna falan da olmasın. Yüksek yerlere konarlar genelde. Kafes dışında ani hareketler yapmayın. Parmağızla çıkartın. Ama en ufak bir hareketinizde anında uçabilir dikkat edinKuşu ne zaman dışarı salmaliyim bu arada? Elimi çok ufak bastırınca parmağıma geliyor fakat kapıya getirince biraz tedirgin oluyor, sevidigim zaman yanaklarını ve boynunu kapartib sevdiriyor.. Öneriniz var mı?
Dal darıyı toka ile tutturmak zekiceBağımız gelişiyor gibi![]()
İlk günler tüketmeyebilir, suluğu tünegin bulunduğu alana takabilirsiniz.Kuş su içmedi hiç, ne yapmalıyım? Sanırım aşağı inmekten korkuyor.
Evet güzel gidiyorSelam, dışarıya çıkartmaya başladım. Yanağını çok sevdirmiyor ama dışarıya çıkmayı sevdiği için parmağıma alıp elimde tutuyorum Sizce nasıl gidiyor? Bu şekilde bana alışır mi? Arada omzuna da çıkmak istiyor, parmağımı götürünce orada 30 40 saniye falan duruyor..
Susayınca içer merak etmeyin.Tek sorunu su içmiyor, yemek için aşağıya iniyor ama sudan korkuyor sanırım. Başka bir sulugun alt tarafını alıp su dolduruyorum, elimle uzatıyorum öyle içiyor
Bence kuşunuz painted. Ama aralarında çok fark yok hatta karıştırılıyor genelde. Maşallah çok güzel bir kuşMerak ettim de, benim kuşun türü nedir? Arkadaşlar rainbow dedi ama..