beybi2001
Yeni Üye
Merhabalar, kusumun dinlendigi zamanlarda kuyrugunun videodaki gibi titredigini gordum. Kusumun bir sikintisi mi var?

Cok tesekkur ederimTüyde görünüyor. Tüydeyken bir tık kuyruk sekmesi olabiliyor. Yinede gözlemi elden bırakmayın ve kekik çayı ile kekik spreyi yapınız. Forum arama moturuna yazarsanız tarifleri vardı konularda
Merve Hanim merhabalar tekrardan son yaptigi diskilarinin bu sekilde asiri sivi oldugunu gordum bu da tuyden mi kaynakli acaba?Tüyde görünüyor. Tüydeyken bir tık kuyruk sekmesi olabiliyor. Yinede gözlemi elden bırakmayın ve kekik çayı ile kekik spreyi yapınız. Forum arama moturuna yazarsanız tarifleri vardı konularda
Evet disaridaydi, simdi normale donuyor gibi. Duzenli olarak dal dari veriyorum dun vermistim. Nasil bir siklikta vermeliyim?Açlık dışkısı olabilir. Beslenmesi ne durumda? Ve çok fazla dışarıda vakit geçirdiyse ondan da olabilir. Dal darı veriniz. Arada bir böyle dışkı yapabilir ancak hepsi bu şekildeyse elektrolit kullanılabilir
Haftada bir idealdir ama böyle durum gözlemlediğimde ben fazladan verebiliyorum.Evet disaridaydi, simdi normale donuyor gibi. Duzenli olarak dal dari veriyorum dun vermistim. Nasil bir siklikta vermeliyim?
Cok tesekkur ederimHaftada bir idealdir ama böyle durum gözlemlediğimde ben fazladan verebiliyorum.
Normale dönüyorsa sorun yoktur