İsmail ERDEN
Emektar Üye
Hafif dolu derken elinize yem taneleri mi geliyor yoksa hafif sulu yumuşak bir doku mu?Karnı doyunca düzelir mi hafif dolu gibi kursağı youtubeden bakıyorum şuan
Hafif dolu derken elinize yem taneleri mi geliyor yoksa hafif sulu yumuşak bir doku mu?Karnı doyunca düzelir mi hafif dolu gibi kursağı youtubeden bakıyorum şuan
Çok üzüldüm. Öyle insanların hayvanlarla ilgili bir iş yaptığına inanamıyorum. İnşallah ahirette cezalarını fazlasıyla çekerlerEvet maalesef. Hepsi için konuşmayım ama denk geldiklerim böyle. Benim kuşlarımdan bir tanesi bana bu şekilde geldi. Sokaktaki kuşlara buğday almaya gittim. Bir tane ayağı sakat yavru kuş tele tırnamış bana bakıyordu. Sordum bu kuş nasıl oldu diye, ayağı sakat kimse almıyor filan, kafasını koparcam onun dedi. Alıp veterinere götürdüm. Ayağı düzelmedi ama hala hayatta çok şükür.
Hocam şırınga ile beslicem demişti. Uygun olur şırınga ile yapabilirDaha önce yapmadıysanız zaten elle besleme aparatınız yoktur. Birde şu an paniklediniz biraz. Kursağı boş ise mamayı gagasının kenarından 1-2 damla şeklinde verin ve yutmasını bekleyin. Sabah erkenden hekime götürün, bu aşamada iyileşir.
Ben bu işi yapanlara karşıyım. Alanların çoğu, kuş beslememiş, en ucuz ve masrafsız olduğunu düşünüp, evde küçük çocuğu hayvanlara alışsın diye alıyor. Ya hava akımında bırakıyor, ya yanlış besliyor. Çevremde çok kişiyi vazgeçirdim. Çocuğum alışsın hayvanlara bir kuş alayım diyorlar. Aslında çocukları için daha kötü oluyor. Kuşa iyi bakamıyorlar, sonuç malum. Çocuk çok üzülüyor.Çok üzüldüm. Öyle insanların hayvanlarla ilgili bir iş yaptığına inanamıyorum. İnşallah ahirette cezalarını fazlasıyla çekerlerçünkü bu dünyada maalesef kötü insanlea bir şey olmuyor.
Hocam şırınga ile beslicem demişti. Uygun olur şırınga ile yapabilir
Aslında bende bu işi çok tasvip etmiyorum ama kendimde gidip aldığım için bi kötü hissetmedim değil.Ben bu işi yapanlara karşıyım. Alanların çoğu, kuş beslememiş, en ucuz ve masrafsız olduğunu düşünüp, evde küçük çocuğu hayvanlara alışsın diye alıyor. Ya hava akımında bırakıyor, ya yanlış besliyor. Çevremde çok kişiyi vazgeçirdim. Çocuğum alışsın hayvanlara bir kuş alayım diyorlar. Aslında çocukları için daha kötü oluyor. Kuşa iyi bakamıyorlar, sonuç malum. Çocuk çok üzülüyor.
Umarım sabaha çıkar. Hangi şehirdesiniz?Yürürken öne düşer gibi oluyor
YumuşakHafif dolu derken elinize yem taneleri mi geliyor yoksa hafif sulu yumuşak bir doku mu?
Videosunu ekler misiniz? Kuş yoruldu birde bu saatte kadar, iyice streslendiYürürken öne düşer gibi oluyor
Hafif dolu derken elinize yem taneleri mi geliyor yoksa hafif sulu yumuşak bir doku mu?
DiyarbakırUmarım sabaha çıkar. Hangi şehirdesiniz?
Zorla da olsa yedirmeye çalışın, ve sıcak tutun. Hastayken daha çok üşürler çünküDiyarbakır
TamamVideosunu ekler misiniz? Kuş yoruldu birde bu saatte kadar, iyice streslendi
PETKİNG VETERİNER KLİNİĞİ
Veteriner
DİYARBAKIR'IN EN DONANIMLI VETERİNER KLİNİĞİ
7/24 ACİL
Vet.hek. Uğur & Zehra FİDAN
+90 (542) 423 88 98
Burayı şimdi buldum. 7/24 acil de bakıyorlarmış. İmkanınız yoksa bile biraz zorlayıp kesinlikle götürün. Bu aşamada hekim görürse iyileşeceğine inanıyorum.
Göğüs kafesii elime geliyor sivri ve sert kuruluk var kuşta maalesef geç anladık ve durumu çok kötü![]()
Diyarbakır Veteriner Klinikleri | Diyarbakır'daki tüm veteriner klinikleri
Diyarbakır Veteriner Klinikleri, Diyarbakır ve ilçelerindeki veteriner kliniklerinin adres, telefon ve iletişim bilgilerinin bulunduğu liste.veteriner.co
Sabahtan veteriner hekimleri arayın. Kanatlılardan özellikle muhabbet kuşlarına bakıyolar mı sorun. Veterinerler genellikle kedi, köpek bakıyorlar. Kuşlardan anlayan hekimler çok az.
Birçok kuşta ele gelir zaten. Bıçak gibi olursa kötü.Tamam
Göğüs kafesii elime geliyor sivri ve sert kuruluk var kuşta maalesef geç anladık ve durumu çok kötü
Kaybettik maalesefKuş beslenebildi mi? Ne durumda?