Dün ilk günüydü krem sürmemin, veterinere götürdüm oksijenli suyla asla temas ettirmemi ve aynı kremden devam etmemi söyledi. Kanatlı uzmanına gitmek istiyorum ama maalesef ki çevremde hiç yok.Ne kadardır bu durumda ve kremi süreli kaç gün oldu?
Daha yeni başlamışsınız. Düzenli kullanın mutlaka etkisini göreceksiniz. Trosdy krem mantar da etkilidir. Kuş uyumadan daha doğrusu ışığı kapatmadan hemen önce sürün ki, rahatsızlık verip etrafa bulaştırmasın. Yemliğini de düzenli temizlerseniz iyi olur. Yemlerle temas ettiğinden içe bulaştırma riskini en aza indirmemiz gerek.Dün ilk günüydü krem sürmemin, veterinere götürdüm oksijenli suyla asla temas ettirmemi ve aynı kremden devam etmemi söyledi. Kanatlı uzmanına gitmek istiyorum ama maalesef ki çevremde hiç yok.
Cevabınız için çok teşekkür ederim. Elimden geldiğince kafes içinde temizliği sürdürmeye çalışıyorum. İnşallah en yakın sürede eski sağlığına kavuşur.Daha yeni başlamışsınız. Düzenli kullanın mutlaka etkisini göreceksiniz. Trosdy krem mantar da etkilidir. Kuş uyumadan daha doğrusu ışığı kapatmadan hemen önce sürün ki, rahatsızlık verip etrafa bulaştırmasın. Yemliğini de düzenli temizlerseniz iyi olur. Yemlerle temas ettiğinden içe bulaştırma riskini en aza indirmemiz gerek.
Rica ederim ne demekCevabınız için çok teşekkür ederim. Elimden geldiğince kafes içinde temizliği sürdürmeye çalışıyorum. İnşallah en yakın sürede eski sağlığına kavuşur.