çWhatsApp Video 2023-10-07 saat 18.06.31_d1bc9fea
Watch "çWhatsApp Video 2023-10-07 saat 18.06.31_d1bc9fea" on Streamable.
birde gözü için ne yapayım tüyleri dökülüyor etrafında
2 gün önce kusma yapıyordu birde şimdi gittiğimizde ilaç verdikten sonra yaptı kusunca böyle şeffafımsı su ile kusuyor attığınız linkteki kadar koyu değil birde kusduğunda hemen yere düşmüyor ağzının yanlarında kalıyorKur kusmasıyla hastalık kusmasını ayırt edebiliyor musunuz?
Erkek olduğu için kusması kur kusmadır. Bu kuşun kur kusması yapmadığız hastalık kusması yaptığı belli..
Gözünü de 2 hafta bekletmek...
Siz bilirsiniz ama bana doğru bir yol gibi gelmedi
Ben düşüncelerimi üstte belirttim. Hala daha aynı düşünüyorum. Tabii ki nihai karar size ait. Umarım bir an önce toparlar ve onun için en iyisi olurilk başta yapmaya başladığında perdeye çıkıp perdeye doğru yapıyordu bu fotoğrafı çektiğimde durup dururken yapmıştı diye hatırlıyorum
Bağışıklık güçlendirici vermiş sadece. Ben olsam onunla vakit kaybetmezdim çünkü hali aşikar. Üstte göz damlasına kadar ilaç listesi bıraktım, araştırmalarınız doğrultusunda kullanıp kullanmayacağınıza karar verirsinizreçeteye imuneks şurup no 1 diye bir şey yazmış 5günde iki defa 1 damla şeklinde alayım mı bu ilacı birde şuanlık verdiği diğer ilacı kullanıp sonra sizden ilaç istiyeceğim
Göz damlası eczanede, diğerlerinin de yanında yazıyor. Aşağıdaki alıntıya tekrar bırakıyorum. Son durum nedir video atar mısınız?göz damlasını ve ilacı nerede bulabilim gittiğim veteriner dışında kuşa bakan veteriner yok diye biliyorum ilaçlarını nerde bulabilirim
Merhaba, ben mantar var demedim. Solunum problemi olduğu aşikar dedim. Ama bunun yanında başka hastalıklarda eşlik eder mi bilemeyeceğim. Bence ilaçları en kısa sürede temin edin, elinizde varsa suluğuna vitamin veya probiyotik ekleyin. Siz hangi şehirde oturuyorsunuz? Bulunduğunuz şehirde üniversite var ve veteriner fakülteside varsa oraya da bakabilirsinizmerhaba daha yeni ağzından beyaz bir sıvı çıktı dediğiniz gibi mantar var galiba ondan dolayı şu videoyu yapsam olur mu