Muhabbet kuşu dışkısında yem

Hayır, 8 saat sonra probiyotikli suyu döküp yine yeniden probiyotikli su koyuyoruz.
8 saat ama neye göre kime göre 8 saat bu konu da hafta da 1-2 gün demişler

ve 8 saat sonra neden değiştiriyoruz değiştirmeyince su daki probiyotik bozuluyor mu

ve 8 saat sonra neden değiştiriyoruz değiştirmeyince su daki probiyotik bozuluyor mu
Beyefendi, haftada bir gün ideal kullanımdır. Sizde yemli dışkı olduğundan iki gün ile başlamanızın doğru olduğunu düşündüm. Sonrası için haftada bir gün verebilirsiniz dedim zaten. Vitamin kullanımında suyu yenilemezseniz bozulur ve kuşta zehirlenmelere yol açabilir. Saat ilerledikçe probiyotikli suyub etkisini de azaltır, yenilemezseniz ilk verdiğiniz etkiyi göremezsiniz.
Kime göre neye göre derken?? Koyduğunuz saatten itibaren 8 saat işte. Benim söylediklerime inanmıyorsanız dediklerimi uygulamayın, ben burada elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum, uygulayıp uygulamamak size kalmış. Başka arkadaşlar size yardımcı olacaktır, iyi günler

Beyefendi, haftada bir gün ideal kullanımdır. Sizde yemli dışkı olduğundan iki gün ile başlamanızın doğru olduğunu düşündüm. Sonrası için haftada bir gün verebilirsiniz dedim zaten. Vitamin kullanımında suyu yenilemezseniz bozulur ve kuşta zehirlenmelere yol açabilir. Saat ilerledikçe probiyotikli suyub etkisini de azaltır, yenilemezseniz ilk verdiğiniz etkiyi göremezsiniz.
Kime göre neye göre derken?? Koyduğunuz saatten itibaren 8 saat işte. Benim söylediklerime inanmıyorsanız dediklerimi uygulamayın, ben burada elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum, uygulayıp uygulamamak size kalmış. Başka arkadaşlar size yardımcı olacaktır, iyi günler
ilk defa kullanacağım için zararı olursa diye tedirgin oluyorum kusura bakmayın peki 8 saat sonra değiştirdik diyelim o 8 saat geçtikden sonra tekrar bir 8 saat daha mı probiyotik vereceğiz yani tüm gün 8 saatte bir değiştirerek probiyotik mi vereceğiz?

ilk defa kullanacağım için zararı olursa diye tedirgin oluyorum kusura bakmayın peki 8 saat sonra değiştirdik diyelim o 8 saat geçtikden sonra tekrar bir 8 saat daha mı probiyotik vereceğiz yani tüm gün 8 saatte bir değiştirerek probiyotik mi vereceğiz?
Ama sanki değiştirmeye üşeniyor ve söylediklerimin yanlış olduğunu savunur gibi bir haliniz vardı. Her neyse, evet o şekilde yapacaksınız. Zaten sık sık su tüketmezler merak etmeyin hiçbir zararı olmaz, yeterki dozunu iyi ayarlayın

Ama sanki değiştirmeye üşeniyor ve söylediklerimin yanlış olduğunu savunur gibi bir haliniz vardı. Her neyse, evet o şekilde yapacaksınız. Zaten sık sık su tüketmezler merak etmeyin hiçbir zararı olmaz, yeterki dozunu iyi ayarlayın
anladım çok teşekkür ederim

Merhabalar bu gün kuşumuza bu mineral blok dan aldım ve üzerinde kırmızı ve yeşil değişik kumlar var bunlar normal mi bir şey mi yada mineral blok da bir sorun mu var bu linkte mineral bloğu almıştım ürünün resimlerinde de gözüküyor renkli kumlar

Merhabalar kuşumuza 2 gün probiyotik verdik ve yemini de değiştirdik ama hala dışkısında yem çıkıyor probiyotik yavaş yavaş mı etki edecek acaba?

dışkısında sürekli yem çıkmıyor arada bir çıkıyor ve yemesinde falan sıkıntı yok halsizlikte yok neşesi de yerinde

Haftada 2 kez probiyotik verebilirsiniz, farklı günlerde kullanın.

Probiyotik, vitamin vb takviyeler 8 saatten fazla sulukta kalmamalı.

Kuş kumunu kullanmanızı önermem taşlıkta birikme yapabilir, kalamar kemiği yada mineral blok kullanabilirsiniz.

Dışkıda yem görmeniz durumunda yemi değiştirin ve haftada 2 kez mama takviyesi yapın.
Yemi değiştirdik de mama nasıl oluyor? kum kalamar ve mineral blok da var ama kalamarı hiç yemiyor

yeni kalamar kemiği taktım onu da hiç yemiyor sadece mineral bloğu kemiriyor

Geri