Muhabbet kuşumda şu son 3-4 gündür göğüs şişliği var. Çok yemekten mi yoksa bir hastalık mı bilemedim ama aynı neşesi, hareketliliği devam ediyor aşağıya fotoğrafını paylaşım bilgilendirirseniz sevinirim.
Dal darısı vermeye başladım yem olarak daha çabuk öğütsün diye inşallah bir şeyi yoktur, yani hareketli neşeli olduğu için sıkıntı yoktur diye düşündüm ama tedirgin de oldumBana normal geldi. Çok yediğinde yada kursak mantarı gibi durumlarda şişlik olur.
Ama dediğim gibi şu an normal görünüyor![]()
Dal darısını haftada bir taneden fazla vermeyin yalnız, yağlanma yapar iyice kilo aldırırsınızDal darısı vermeye başladım yem olarak daha çabuk öğütsün diye inşallah bir şeyi yoktur, yani hareketli neşeli olduğu için sıkıntı yoktur diye düşündüm ama tedirgin de oldum![]()
Teşekkür ederimDal darısını haftada bir taneden fazla vermeyin yalnız, yağlanma yapar iyice kilo aldırırsınız
Şu an normal görünüyor, ben bir sorun göremedim. Size her zamankinden bir tık fazla geliyorsa yemeği fazla kaçırmış olabilir
Yine de daha fazla şişlik, dışkı değişikliği, iştahsızlık, durgunlaşma gibi durumlar olursa konuyu güncellersiniz.
İyi forumlar dilerim![]()
Rica ederimTeşekkür ederim![]()