Lutfen yardim edin. Kuşum aniden felc oldu. Tüm gün oynadi, konuşdu. Kafese salinca uyku yerine keçdi. Cok uyuduğu için kuşkulandim. Baktim kuşunun ayağı felclenmis. İshal da olmuş. Gözlerini Çok az acıyor. İyi olan kuş aniden böyle duruma düştu.
Burda kuşa bakacak Allahin bir vetereni yok malesef.Çok geçmiş olsun. Maalesef forumlardan çözüm bulacağınızı sanmıyorum bu aşamada acilen veteriner görmeli. Profesyonel destek almalısınız. Ani ayak tutulmaları salmonella, ecoli gibi hastalıklar sebebiyle olabilir...
Böyle felç durumlarında devit3 kullanılıyor, eczanelerde olan bir vitamin ama dediğim gibi o hastalıklardan bir tanesi varsa ona yönelik bir tedavi uygulanması lazım.Burda kuşa bakacak Allahin bir vetereni yok malesef.
Felcdir kuşum..aniden oldu. Sağ bacagindan. Dönüb duruyor sağa. Kendim besliyorum.
Olur, bavet meloxicam da kullanılıyor. inşallah bulabilirsiniz ve inşaallah fayda sağlar. Son durumu paylaşırsanız memnun olurum. Geçmiş olsun tekrardanAzerbaycandan. Devit3 ve Bavet ilaclarini bulmaga calişıcam.
Maləsef sabaha karşi canıni verdi.Olur, bavet meloxicam da kullanılıyor. inşallah bulabilirsiniz ve inşaallah fayda sağlar. Son durumu paylaşırsanız memnun olurum. Geçmiş olsun tekrardan![]()
Çok geçmiş olsunMaləsef sabaha karşi canıni verdi.
Öldüyünde cıllik atdı![]()
Teşekkür ederim. Allah hiç kimseye yaşatmasın. Aglamakdan bihal oldum. Konuşan sevecen bizimle mutlu yaşayan kuştu. Dün yedi ucdu koştu. Kafesine girdi felc kecirdi. 12 saat yaşaya bildi. Ailecek çökmüş durumdayizÇok geçmiş olsun
Başınız sağolsun üzgünümMaləsef sabaha karşi canıni verdi.
Öldüyünde cıllik atdı![]()
Hər kese teşekkür ederim. Hala gözümün yaşı kurumadıBaşınız sağolsun üzgünüm![]()