meleeek
Yeni Üye

Muhabbet kuşum konusmaya mi çalışıyor
Watch "Muhabbet kuşum konusmaya mi çalışıyor " on Streamable.
hay maşallaaaah.![]()
Muhabbet kuşum konusmaya mi çalışıyor
Watch "Muhabbet kuşum konusmaya mi çalışıyor " on Streamable.streamable.com
Hahaha başımızın etini yiyor resmenn susmuyor bi konusabilse neler anlatacakkhay maşallaaaah.kuş dediğin şöyle neşe saçacak yahu. benim erkek kuş da nereye koysak orada 1 saat boyunca hiç kıpırdamadan ve ses çıkarmadan durabilme özelliğine sahip.
herhangi bir rahatsızlığı yok, hep böyleydi, biz de onu o şekilde kabul ettik.
sanki sizinki babacık diyecek öyle bir şey duydum. neşesi bol olsun.
![]()
3 aylık kuş bile kur yaparAma daha küçük değil mi yaa dört aylık yaşından büyük hareketler yapıyor abaza![]()
Kıskanmış görünüyorsunuzhay maşallaaaah.kuş dediğin şöyle neşe saçacak yahu. benim erkek kuş da nereye koysak orada 1 saat boyunca hiç kıpırdamadan ve ses çıkarmadan durabilme özelliğine sahip.
herhangi bir rahatsızlığı yok, hep böyleydi, biz de onu o şekilde kabul ettik.
sanki sizinki babacık diyecek öyle bir şey duydum. neşesi bol olsun.
![]()
Aboo kur yapıyor demek, dişide kaçıyor ondan, garibim karşılık alamıyor3 aylık kuş bile kur yapar
Kıskanmış görünüyorsunuz![]()
Bu kuşun ceresine bakabilir miyim videoda farklı geldi de gözümeAboo kur yapıyor demek, dişide kaçıyor ondan, garibim karşılık alamıyor![]()
Bu kuşun ceresine bakabilir miyim videoda farklı geldi de gözüme![]()
Ahhahaha erkek olsun yaa dişi var zatenBurun delikleri etrafı bir tık beyaz ama fazla beyazlık yok. Erkek olsun![]()
3 aylık kuş bile kur yapar
bol bol konuşun bu kuşla. sizinle 1 aya kalmaz muhabbet etmeye başlar, maşallah çok hevesli.Hahaha başımızın etini yiyor resmenn susmuyor bi konusabilse neler anlatacakkama inşallah kur yapmıyordurr yoksa yandık valla
bu arada siz söylediğinizde farkettim ciddende babacık diyor haha
Daha tam alışamadı bize bazen parmağıma çıkıyor ama ne yere iniyor nede omzuma konuyor yani kıskanma bencebol bol konuşun bu kuşla. sizinle 1 aya kalmaz muhabbet etmeye başlar, maşallah çok hevesli.![]()
Galiba iki kuş olduklarından dolayı böyle oldu ama inşallah alışırlarDaha tam alışamadı bize bazen parmağıma çıkıyor ama ne yere iniyor nede omzuma konuyor yani kıskanma bence![]()
merve hanım sizce ne zaman yuvalık alınmalı? çift kuşlarım sanırım 3-4-5 aylık üçünden biri dşkngşkng ama bu kur sesini hep yapıyolar birbirlerine acaba ne zaman şey yaparlar ki3 aylık kuş bile kur yapar
Dişi 9 aylık olana kadar beklemelisinizmerve hanım sizce ne zaman yuvalık alınmalı? çift kuşlarım sanırım 3-4-5 aylık üçünden biri dşkngşkng ama bu kur sesini hep yapıyolar birbirlerine acaba ne zaman şey yaparlar ki
Şey yaparlar bxjxjdjdndjdmerve hanım sizce ne zaman yuvalık alınmalı? çift kuşlarım sanırım 3-4-5 aylık üçünden biri dşkngşkng ama bu kur sesini hep yapıyolar birbirlerine acaba ne zaman şey yaparlar ki