Bu arada muhtemelen hasta değil ilk gün olduğu için korku, stresten öyledir ama yine de görelimMerhabalar, forumumuza hoşgeldiniz
Kuşunuzun videosunu ve yeni yapılmış bir dışkısını ekler misiniz lütfen?
Tamamdır. En kısa sürede ekliyorumBu arada muhtemelen hasta değil ilk gün olduğu için korku, stresten öyledir ama yine de görelim![]()
Bu arada muhtemelen hasta değil ilk gün olduğu için korku, stresten öyledir ama yine de görelim![]()
Tamamdır. En kısa sürede ekliyorum![]()
Bu sabah çok az dinletmeyi denedim. Sağdan solda koşmaya başladı ve konuştu baya. Bende sürekli iletişim halindeyim.Kısa süreli bir kuş sesi açıp neşelenip, tepki verip vermediğini kontrol edin. Elinizden yem yedirirseniz aranızdaki bağ kuvvetlenir. İlk günğ olduğu için hastalık mı yoksa ortam değişikliğinden mi kaynaklı olduğunu ayırt etmek zor olur. Dışkıları da zaten eve yeni gelen bir kuşun dışkılarına benziyor. Dal darı alabilirsiniz kuşunuza çok severler. Bir iki gün daha gözlemlemenizde fayda var.
Hareketlenmesi, koşması, konuşması çok iyi. Kuşunuz eve yeni gelmiş haliyle biraz korkusu, stresi olduğundan ilk günlerde uyuklaması çok normal. Hasta olduğunu düşünmüyorum. İştahsız olduğu zaman konuyu güncellersiniz. Tüyü kadar ömrü olsun inşallahBu sabah çok az dinletmeyi denedim. Sağdan solda koşmaya başladı ve konuştu baya. Bende sürekli iletişim halindeyim.
Yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederimHareketlenmesi, koşması, konuşması çok iyi. Kuşunuz eve yeni gelmiş haliyle biraz korkusu, stresi olduğundan ilk günlerde uyuklaması çok normal. Hasta olduğunu düşünmüyorum. İştahsız olduğu zaman konuyu güncellersiniz. Tüyü kadar ömrü olsun inşallah![]()
Rica ederim ne demekYardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim![]()
Merve hanım tekrardan selamlar, bugün kuşum ilk defa biraz marul ve kuş kumu tüketti. Dışkıları bu şekilde acaba normal mi ?Rica ederim ne demek![]()
Bu dışkılar normal zamanda kabul edilmez. Bozuk dışkılar. Ama marul yediyse iş değişir. Marulu çok mu yedi? Fazla tüketmesi geçici olarak dışkıları bozar. Fazla yedirmemelisiniz. Birde eve yeni geldiği için dışkıları hakkında yorum yapmak henüz doğru olmaz.Merve hanım tekrardan selamlar, bugün kuşum ilk defa biraz marul ve kuş kumu tüketti. Dışkıları bu şekilde acaba normal mi ?
![]()
Marulun kısa ucunu yedi sadece. Ayrıca dün sipariş verdim dediklerinizi. Bir de şu an yediği yemleri kusuyor sanki. Endişelenmeye başladım :/ Videosunu yüklüyorum şimdi.Bu dışkılar normal zamanda kabul edilmez. Bozuk dışkılar. Ama marul yediyse iş değişir. Marulu çok mu yedi? Fazla tüketmesi geçici olarak dışkıları bozar. Fazla yedirmemelisiniz. Birde eve yeni geldiği için dışkıları hakkında yorum yapmak henüz doğru olmaz.
Probiyotik ve gerwit temin ettiniz mi?
https://streamable.com/ytsi35 hala çıkarmaya devam ediyor.Bu dışkılar normal zamanda kabul edilmez. Bozuk dışkılar. Ama marul yediyse iş değişir. Marulu çok mu yedi? Fazla tüketmesi geçici olarak dışkıları bozar. Fazla yedirmemelisiniz. Birde eve yeni geldiği için dışkıları hakkında yorum yapmak henüz doğru olmaz.
Probiyotik ve gerwit temin ettiniz mi?
Evet kusması normal değil. Koklar mısınız kusmuğu kokuyor mu? Çok mu tüketti az mı yedi?https://streamable.com/ytsi35 hala çıkarmaya devam ediyor.
Az önce temizledim altlığını maalesef koklama şansım olmadı. Yemi çok tükettiğini söyleyebilirim.Evet kusması normal değil. Koklar mısınız kusmuğu kokuyor mu? Çok mu tüketti az mı yedi?
Tamamdır. Kendim de strese girdim :/ Şu an suyunu ve yemini hala tüketiyor.Çok yediği için kusmuş olabilir. Bazen direkt hasta demek yerine diğer faktörleri göz önünde bulundurmamız gerekiyor. Kusma aradan zaman geçtiği halde tekrarlanırsa endişelenin.