nehir bilal
Yeni Üye
Kusumuz 3 yaşında son haftalarda biraz mutsuz diskisinin rengi farklı olunca poposunu kontrol ettim ekli resimdeki gibi ne yapmalıyım ne vermeyelim
Kusumuz 3 yaşında son haftalarda biraz mutsuz diskisinin rengi farklı olunca poposunu kontrol ettim ekli resimdeki gibi ne yapmalıyım ne vermeyelim
Kuşun videosunu da ekler misiniz?İştahı yerinde yiyor yem ama Cook mutsuz ötmüyor mesela probiyotik kullanmıyorum ne öneriyorsunuz alayım yarin
Kaldırmayın, normal yemi kalsınDiğer yemi kaldirip sadece dal darimi vereyim
Dışkının popoya yapışması normal değil. Bu kuş dişi mi? Yem ve su harici verdiğiniz şeyler oldu mu? Banyo yaptı mı? İçme suyu olarak ne veriyorsunuz hazır kapalı su mu,arıtma mı, çeşme suyu mu? Kusma veya başka belirtiler var mı? Kuş kaç gr?
Çok teşekkürler ilginiz icin
Ne sıklıkla havuç veriyorsunuz? Havuç vermeyi bırakın bir müddet. 15 günde 1 kez verebilirsiniz kuş normale dönünce.Kus erkek, havuç yiyor yem harici ara ara son dönemde havalardan ötürü banyo yapmadı, damacana içme suyu koyuyorum yemligine, gramajini tam bilmiyorum fakat biraz fazlası var 3 yasinda
3 gün üst üste entrobac probiyotik kullanın derim. Sarı lekelenmesi hoş değil, probiyotik toparlayabilir. Veteriner imkanlarınız varsa onu da değerlendirirseniz iyi olur tabi.
Bu şekilde suan
Rica ederimİlginiz için teşekkürler entrobac aldım kargoya verildi tabi daha çevrede veteriner çok ama kuştan anlayan yok malesef birkezde ayak incinmesi olmuştu veteriner veteriner dolasmistik hep kedi köpek v.b üzerine malesef hatta yine siz yardımcı olmustunuz o donemde