Yaşını anlamadım ama kuşunuz dişi
Biraz daha net ve uzaktan atarmısınız resmi
Gözündeki beyaz halka biraz ortaya çıkmış, yavru olmadığı belli 2 aylık gibi değil
ele alınmaya asla gelmiyor çok hırçınlaşıyor denerken bile ilk deneyim için fazla sabır gerektiriyor sanırım yavru bir erkekle değiştireceğimGözündeki beyaz halka biraz ortaya çıkmış, yavru olmadığı belli 2 aylık gibi değil
Ve kesinlikle eminim dişi kuş
Ben pek değiştirme taraftarı değilim ama maalesef nereden aldıysanız size yalan söylemişler değiştirmeyi deneyebilirsiniz.
Bildiğim kadarıyla kimse dişi istemiyor diye yumurtlamayan dişi kuşları, cinsiyetinden anlamayan insanlara böyle satarak ellerinden çıkarmaya çalışıyorlar
Anladım, erkek kuşlarda başta hırçın olabilir. Youtube da birçok video var, yeni kuşumu nasıl alıştırırım diye çok da güzel anlatıyorlar. Onları izleyebilirsiniz. Başlarda ısırsada canınızın yandığını belli etmeyin gibi önemli tüyoları söylüyorlarele alınmaya asla gelmiyor çok hırçınlaşıyor denerken bile ilk deneyim için fazla sabır gerektiriyor sanırım yavru bir erkekle değiştireceğim
Yeni kuşunuzu aldığınızda yaniAnladım, erkek kuşlarda başta hırçın olabilir. Youtube da birçok video var, yeni kuşumu nasıl alıştırırım diye çok da güzel anlatıyorlar. Onları izleyebilirsiniz. Başlarda ısırsada canınızın yandığını belli etmeyin gibi önemli tüyoları söylüyorlar![]()
teşekkür ederim herşey içinAnladım, erkek kuşlarda başta hırçın olabilir. Youtube da birçok video var, yeni kuşumu nasıl alıştırırım diye çok da güzel anlatıyorlar. Onları izleyebilirsiniz. Başlarda ısırsada canınızın yandığını belli etmeyin gibi önemli tüyoları söylüyorlar![]()
Ne demek rica ederimteşekkür ederim herşey için![]()