Karadeniz Pet

Muhabbet kuşum kanlı ishal yapıyor

aysenur1234

Yeni Üye
Katılım
14 Ocak 2022
Mesajlar
2
Tepkime puanı
0
YARDIM EDİN KUŞUM KANLI İSHAL YAPIYOR ENERJİSİ OLDUKÇA YERİNDE,YAKIN ZAMANDA YEM DEĞİŞİKLİĞİ DE YAPMADIM BUGÜN BİRAZ MAYDONOZ,BROKOLİ,HAVUÇ,MARUL VERDİM ONUN YAPTIĞINDAN ŞÜPHELENİYORUM NE GİBİ BİR YOL İZLEMEM LAZIM LÜTFEN YARDIMCI OLUN
WhatsApp Image 2022-01-14 at 10.14.25 PM (1).jpeg
WhatsApp Image 2022-01-14 at 10.14.25 PM (1).jpeg
 

Ekli dosyalar

  • WhatsApp Image 2022-01-14 at 10.14.25 PM.jpeg
    WhatsApp Image 2022-01-14 at 10.14.25 PM.jpeg
    39.2 KB · Görüntüleme: 16
Güncel dışkısını paylaşır mısınız. Dışkılar normal gözükmüyor.
 
Koksidiyoz olabilir kuşunuzda .Forumda mevcut tedavi yöntemleri . Bilgisi olan arkadaşlarda yazar umarım buraya çünkü bu hastalığın tedavisiyle ilgili benim pek bilgim yok onun için sizi yanlış yönlendirmekte istemem. Dışkı dışında farklı bi belirti olmadığını yazmışsınız anladığım kadarıyla. Diğer semptomlarda olması muhtemel oluyor bu hastalıkta. Sadece dıskıyşa sorun kulunuz uçarken herhangi bir darbe veya çarpma gibi bir durum yaşamış olabilirmi. İç kanama durumundada böyle dışkı görünebilmektedir. İkiside ciddi durumdur.
Ben işallah yediği besinlerden dolayı dışkı değişimi olmuştur diye düşünmek istiyorum umarımda öyledir. Ama diğer iki ihtimalde göz ardı edilmemesi gereken ciddi durumlardır. Gözlemlemeye devam edin sabah güncel dışkısını paylaşın. Durumu kötüye giderse gerekli desteği forumdanda alamazsanız en kısa zamanda vakit kaybetmeden kanatlılardan anlayan bir veterinere göstermeniz faydalı olacaktır. Gecmiş olsun bu arada.
 
Kan olduğuna emin miyiz? Evet dışkı farklı ama gün içinde çok çeşitli yedirmişsiniz dolayısıyla yediklerinden kaynaklı da olabilir. Kan olduğuna eminseniz orası ayrı tabi. Gözlemleyin eğer devam ederse konuyu güncelleyin. Ayrıca dışkı üzerindeki yemler sonradan mı geldi yoksa o şekilde mi dışkıladı?
 
Geri
Üst