anilcan17
Yeni Üye
ciddi bir şey olma ihtimali var mı?Kuş tüye girmiştir muhtemelen. Tüy döküm döneminde söylediğiniz belirtiler olabilir. Ancak dışkısı küçük ve beyaz kısmı eksik. Dışkısını gün içinde gözlemleyin yine.
![]()
Muhabbet Kuşlarında Tüy Döküm Dönemi
Muhabbet Kuşlarında Tüy Döküm Dönemi Merhabalar Muhabbet Kuşu Forumu sakinleri; Sizlere, tüy döküm dönemiyle ilgili aklınızdaki sorulara yanıt bulabileceğiniz aynı zamanda size yol göstereceğini düşündüğüm bir yazı hazırladım. Yazının sonunda yer alan görsellere de göz atmayı unutmayın lütfen :)...www.muhabbetkusu.com.tr
Fotoğraf eklememişsinizKuyruğuda bu şekilde duruyor
ciddi bir şey olma ihtimali var mı?
Hocam aslında kafasını bişeylere sürttüğü için parazit olasılığı olabilir miKuş tüye girmiştir muhtemelen. Tüy döküm döneminde söylediğiniz belirtiler olabilir. Ancak dışkısı küçük ve beyaz kısmı eksik. Dışkısını gün içinde gözlemleyin yine.
![]()
Muhabbet Kuşlarında Tüy Döküm Dönemi
Muhabbet Kuşlarında Tüy Döküm Dönemi Merhabalar Muhabbet Kuşu Forumu sakinleri; Sizlere, tüy döküm dönemiyle ilgili aklınızdaki sorulara yanıt bulabileceğiniz aynı zamanda size yol göstereceğini düşündüğüm bir yazı hazırladım. Yazının sonunda yer alan görsellere de göz atmayı unutmayın lütfen :)...www.muhabbetkusu.com.tr
Olabilir ama genelde bir şeyi yoktur. Kuş dediğin kafasını tele sürter.Hocam aslında kafasını bişeylere sürttüğü için parazit olasılığı olabilir mi
Benimkiler pek yapmıyor garipsedimOlabilir ama genelde bir şeyi yoktur. Kuş dediğin kafasını tele sürter.
Olabilir ya arada parazit spreyi falan sıkıyorumHocam aslında kafasını bişeylere sürttüğü için parazit olasılığı olabilir mi
O spreyler hiçbir işe yaramaz. Üstüne üstlük kuşun solunumuna zarar verir ve korktuğu için de strese girerOlabilir ya arada parazit spreyi falan sıkıyorum
ne yapmamı önerirsiniz?O spreyler hiçbir işe yaramaz. Üstüne üstlük kuşun solunumuna zarar verir ve korktuğu için de strese girer
Dış parazit için ense damlası en iyi yoldurne yapmamı önerirsiniz?
Anladım teşekkürlerDış parazit için ense damlası en iyi yoldur