Haklısınız , cidden birşey diyemiyorumİnternetten gervit sipariş vermek
2 tane kuş için; şırınga + serum torbası +3 ürün almak + onlarla uğraşmak ve vitamin elde etmek![]()
Aldığınız vitaminleri kullanın. Yani bu tablodaki.çilek dışında meyve ve sebze yemediği için deneyelim istedim. Anasonlu kuş kumu kullanıyorum bu arada yeterli mi? Tohum ve kum öneriniz var mı?
Bir de gold wingsin vitaminlerini kullanmaya devam edeyim mi?
Sudan dolayı herhalde kendini kabartmış. Hep böyle kabarık değilse normal görünüyordur.Sağlıklı görünüyor mu? Probiyotik kullanmadığımız için 2 aydır ve ilk kuşum olduğu için bilmeden hata mı yaptım diye korkuyorum.
Merhabalar tekrardan birçok soru soruyorum ama umarım rahatsız etmiyorum. Kuşuma multi vitamini ve pelet yemi verdim. Bugün dığkı rengi değişti ve biraz sıvılaştı. Normal mi?Aldığınız vitaminleri kullanın. Yani bu tablodaki.
Kuş kumu gritli kuş kumu olması yeterli, mineral blokta alabilirsiniz. ben gardenmix grit kuş kumu kullanıyorum, memnunum. Bilindik markaların grit kumları ve mineral blokları iş görür. Aynı zamanda kalamar kemiği içinde geçerli bu yazdıklarım.
Sudan dolayı herhalde kendini kabartmış. Hep böyle kabarık değilse normal görünüyordur.
Ekli dosyayı görüntüle 67079
Pelet yem yediğine emin misiniz? Aç kaldığı için dışkısı sıvılaşmadı umarım.Merhabalar tekrardan birçok soru soruyorum ama umarım rahatsız etmiyorum. Kuşuma multi vitamini ve pelet yemi verdim. Bugün dığkı rengi değişti ve biraz sıvılaştı. Normal mi?