Tek ayak-bacak kullanamama

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cetu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
evet sakinleşin ve dışkıyı atın.

Göğsü çekemedim dışkı bu şekilde
Kemigin yan kısımları et ile destekleniyor ise sorun yok ama et içe çökmüş yok denecek kadar az kalmış ise hastalıklar degerlendirilir. Elinize alın göğüs kısmına üfleyin görebileceğimiz şekilde fotoğraf çekin bakalım

Ekli dosyalar

• 00972CDD-0F92-45AA-99E1-F6EB2CC04C26.jpeg
    00972CDD-0F92-45AA-99E1-F6EB2CC04C26.jpeg
    281 KB · Görüntüleme: 15
  • 386B015B-54F5-4FBC-8CD9-9A14DC4A622E.jpeg
    386B015B-54F5-4FBC-8CD9-9A14DC4A622E.jpeg
    320.8 KB · Görüntüleme: 14
  • C9FE2BE2-A7FD-4153-8E1A-2204BA0D981B.jpeg
    C9FE2BE2-A7FD-4153-8E1A-2204BA0D981B.jpeg
    303.3 KB · Görüntüleme: 15
Elime et geliyor çok çok değil ama var ama göğsüde yukardan aşağı sivri elime geliyor dışkıda sindirilmemiş yem yok fotoda öle duruyor ama ğzerine darı gelmiş
çekmeye çalışcam dışkıda atıcam becerebilirim umarım

Peki bu bacağındaki hareket kaybı niye bide hala tırmanmaya çalışıyo kafesin üstüne çıkmaya çalışıyo düşcek bi yerini kanatcak korkuyorum

Bakın burda ilk resme kuşumun kullanamadığı bacağındaki ayağı aynen böyle. Tünekte duruyor ama sendeliyor yer değiştirrken video atıyorum. Dışkılar bu şekil durum bu

evet sakinleşin ve dışkıyı atın.
İstanbul

Neden öyle dediniz? Sinirsel problemi olanın ben olduğumumu düşündünüz konuşmalardan dolayı :) gerçekten çok moralim bozuk yarın muhakkak bi veteriner bulmam lazım farkındayım
Kanatlı hayvanlardan anlayan bir Veterinerin görmesi şart sinirsel bir durum olduğundan şüpheliyim artık.

Kuşçunun yaptığı fantezi denemeleri sonucu büyük ihtimalle ayağını kullandığında canı acıyor. Kuşu İstanbulVet e götürün bence bir.
Avrupa yakasında beylikdüzü büyükçekmece avcılar civarı bir yer biliyormusunuz? Birde yarın götürerememe ihtimalim var yılbaşı kahretsinki kötü bir zamanlama bu yüzden tatil bitene kadar kuşu toparlayacak yaşatcak şeyler lazım bana zaten bişey olmazsa inş tatil çıkışı ilk işim olcak

Avrupa yakasında beylikdüzü büyükçekmece avcılar civarı bir yer biliyormusunuz? Birde yarın götürerememe ihtimalim var yılbaşı kahretsinki kötü bir zamanlama bu yüzden tatil bitene kadar kuşu toparlayacak yaşatcak şeyler lazım bana zaten bişey olmazsa inş tatil çıkışı ilk işim olcak
Dediğiö yer Bakırköyde

Geri