Kemigin yan kısımları et ile destekleniyor ise sorun yok ama et içe çökmüş yok denecek kadar az kalmış ise hastalıklar degerlendirilir. Elinize alın göğüs kısmına üfleyin görebileceğimiz şekilde fotoğraf çekin bakalım
Siyahlar ne?Göğsü çekemedim dışkı bu şekilde
çekmeye çalışcam dışkıda atıcam becerebilirim umarım
Kum dökmüş arkadaş yere.Siyahlar ne?
Kuş kömürüSiyahlar ne?
Yere düşer turmanamaz gece diye hem yem hem kum değişemedim de altı stres yaşadı bi kaç gündür diyeKum dökmüş arkadaş yere.
Dışkılarda ciddi bir anormali göremedim takviye yada ek besin sebebi ile dışkı anormalisi olduğunu düşünüyorum.Göğsü çekemedim dışkı bu şekilde
Kanatlı hayvanlardan anlayan bir Veterinerin görmesi şart sinirsel bir durum olduğundan şüpheliyim artık.Peki bu bacağındaki hareket kaybı niye bide hala tırmanmaya çalışıyo kafesin üstüne çıkmaya çalışıyo düşcek bi yerini kanatcak korkuyorum
Hangi ildesiniz?Peki bu bacağındaki hareket kaybı niye bide hala tırmanmaya çalışıyo kafesin üstüne çıkmaya çalışıyo düşcek bi yerini kanatcak korkuyorum
İstanbulevet sakinleşin ve dışkıyı atın.
Hangi ildesiniz?
Kuşçunun yaptığı fantezi denemeleri sonucu büyük ihtimalle ayağını kullandığında canı acıyor. Kuşu İstanbulVet e götürün bence bir.![]()
Kanatlı hayvanlardan anlayan bir Veterinerin görmesi şart sinirsel bir durum olduğundan şüpheliyim artık.
Avrupa yakasında beylikdüzü büyükçekmece avcılar civarı bir yer biliyormusunuz? Birde yarın götürerememe ihtimalim var yılbaşı kahretsinki kötü bir zamanlama bu yüzden tatil bitene kadar kuşu toparlayacak yaşatcak şeyler lazım bana zaten bişey olmazsa inş tatil çıkışı ilk işim olcakKuşçunun yaptığı fantezi denemeleri sonucu büyük ihtimalle ayağını kullandığında canı acıyor. Kuşu İstanbulVet e götürün bence bir.
Dediğiö yer BakırköydeAvrupa yakasında beylikdüzü büyükçekmece avcılar civarı bir yer biliyormusunuz? Birde yarın götürerememe ihtimalim var yılbaşı kahretsinki kötü bir zamanlama bu yüzden tatil bitene kadar kuşu toparlayacak yaşatcak şeyler lazım bana zaten bişey olmazsa inş tatil çıkışı ilk işim olcak
Dediğiö yer Bakırköyde