Mantıklı bu uygulamaya bende olsam bende imzalatırdım.Birde kağıt imzalattı kuşa bir şey olursa biz sorumlu değiliz diyorlar.
Mantıklı bu uygulamaya bende olsam bende imzalatırdım.Birde kağıt imzalattı kuşa bir şey olursa biz sorumlu değiliz diyorlar.
Bir gün dursa zararı olur mu?Karıştırma konusuna bir şey diyemeyeceğim ama kesinlikle 2 gün bekletmeyin.
Şöyle düşünün kuşun suluğundaki tertemiz suyu bile günlük tazeliyoruz kaldı ki 2 ilaçlı suyun 2 gün boyunca yenilenmeden kalması ne kadar doğru olur? Mantıklı düşünen her insan bunun cevabını bulabilir. Kuşun sahibi olarak son karar size ait. Umarım şifa olur ve bir an önce toparlar.
İlaçlar bitecek diye mi kullanım süresini uzatmak istiyorsunuz? yoksa başka bir nedeni mi var?Bir gün dursa zararı olur mu?
Uzatmak değil veteriner 2 gün de bir değiştirin dedi 10 gün boyunca ilaçlı su verin dedi bende zararı olmasın diye 1 gün verelim diyorum.İlaçlar bitecek diye mi kullanım süresini uzatmak istiyorsunuz? yoksa başka bir nedeni mi var?
Sizi ikna edemiyorumUzatmak değil veteriner 2 gün de bir değiştirin dedi 10 gün boyunca ilaçlı su verin dedi bende zararı olmasın diye 1 gün verelim diyorum.
8 saat de bir değiştirsem ilaç daha erken bitecek yine de bir faydası olur mu olur faydası olur derseniz 8 saat de bir değiştiririm.Sizi ikna edemiyorumNe diyeyim en azından 24 saate indirgemek daha iyi.
Umarım en doğru kararı verirsiniz. Son durumu paylaşırsanız çok memnun olurum. Geçmiş olsun
tam dolu suluğa şırınga ile 1 milim ilaç ekle dediVeteriner dozajlarını söylemedi mi? Suyu en geç günlük tazeleyin...