Minikkuslar
Yeni Üye
Merhaba, kuşum 2 gün önce çıktı yumurtadan. Ne zaman elime alabilirim? Ne zaman konuşmayı öğretebilirim?
Teşekkür ederim. Ortalama kaç günde yem kırmaya başlar? İlk yavru kuşum bilgim yok.Yem kırmayı öğrenene kadar yani annesi beslemeyi bırakana kadar siz müdahale etmeyin. Kendi başına yem kırmaya başlayınca onunla ilgilenip konuşturma egzersizleri yapabilirsiniz
Hemen hemen 4 haftalık olana kadar annesi besler. Sonra kendi başına yem kırmaya başlar. 4 haftadan sonra yem kırıp kıramadığını gözlemleyin, kırıyorsa anneden ayırabilirsinizTeşekkür ederim. Ortalama kaç günde yem kırmaya başlar? İlk yavru kuşum bilgim yok.![]()
2 yavru çıkmıştı. Az önce kontrol ettim. Ezerek öldürmüş ikisini de. Neden olabilir? Başta çok güzel besliyordu. 2,3 gün boyunca. 2. Yavru çıktı ikisini de öldürmüş.Hemen hemen 4 haftalık olana kadar annesi besler. Sonra kendi başına yem kırmaya başlar. 4 haftadan sonra yem kırıp kıramadığını gözlemleyin, kırıyorsa anneden ayırabilirsiniz
Hayır olabildiğince yaklaşmadım sadece mama vermeye gittim. Talaşı vardı kendi çıkarıp attı.Gördüğüm kadarıyla folluğunuz var. Anneye çok müdahale ettiniz mi, strese girmiş olabilir ve fazla miktarda talaş koyun
Tecrübesizlikten böyle talihsizlikler olabiliyor artık yapacak bir şey yok maalesef. Geriye kaç yumurta kaldı?Hayır olabildiğince yaklaşmadım sadece mama vermeye gittim. Talaşı vardı kendi çıkarıp attı.