limonlimonlimon
Meraklı Üye
- Katılım
- 5 Ocak 2022
- Mesajlar
- 150
- Tepkime puanı
- 25
Evet maşallah ayakları güçlenmiş görünüyor. Kaçıncı gün bugün kullanalı?


Evet maşallah ayakları güçlenmiş görünüyor. Kaçıncı gün bugün kullanalı?
3 gün kullanın ilk etapta durumuna bakalım.sadece bize öyle geliyor sanmıstık ama değilmiş , sevindim
Dün sabah multivitamine,aksam da devite basladik. 2şer doz kullandik şimdiye kadar.
Tamam yarin da kullanalim aksam size video atarım yine rahatsız ederim o zaman3 gün kullanın ilk etapta durumuna bakalım.
Bavet meloxicam da bulabilirseniz onu da temin edin faydalı olabilir sonrası için.
Kuşun kalamar kemiği var mı, yiyor mu?
Kaliteli bir kalamar kemiği alın ve yemesi iyi olacak. Kalsiyuma ihtiyacı var çünkü. Kemik gelişimini olabildiğince destekleyelim.Tamam yarin da kullanalim aksam size video atarım yine rahatsız ederim o zamankalamar kemigi almamistik yavru diye ama alalim koyalim tavsiye ediyorsaniz.
Tamam tavsiyeleriniz icin cok tesekkur ederizKaliteli bir kalamar kemiği alın ve yemesi iyi olacak. Kalsiyuma ihtiyacı var çünkü. Kemik gelişimini olabildiğince destekleyelim.
Ayrıca o multivitamini öncesinde kullanmadım. Gerwit multivitamin alanında kalitelidir. Onu almanızı tavsiye ederim. Çok olmayacak şekilde ikiye bölerek kızıl dal darı da verebilirsiniz. Hem mutlu olur hem de kızıl dal darı fayda sağlar
Rica ederim ne demek, umarım faydalı olurTamam tavsiyeleriniz icin cok tesekkur ederizeksikleri bir an önce tamamlayacağız. Bizim kuslar icin de alacağim.
Tekrar teşeķkür ederim ilginize,tavsiyeleriniz sayenizde daha iyiye gidiyor yavru kusumuz.
Merhaba bizde son durum bu ilaçlar konusunda nasil yapmaliyiz devam edelim mi yoksa birakalim mi? 3er doz kullandik multivitamin ve devit3 .Rica ederim ne demek, umarım faydalı olur
Güzel haberlerle gelin inşallah![]()
3'er doz dediğiniz 3 gün değil mi?Merhaba bizde son durum bu ilaçlar konusunda nasil yapmaliyiz devam edelim mi yoksa birakalim mi? 3er doz kullandik multivitamin ve devit3 .
![]()
Evet 3 gün boyunca kullandik. Vitamini direk agiza 2 damla olarak önermiş petshoptaki üretici biz de o sekilde verdik suyuna koymadik. Vitamini kesiyoruz sadece 2 gün daha devit3 veriyoruz. Devit herhangi bir olumsuzluk yasatmasi aksine daha iyi3'er doz dediğiniz 3 gün değil mi?
Multivitamini artık vermeyin. Kuş temiz su içsin. Karaciğeri yorulmasın. Devit 3 eğer ki bir olumsuzluk yaratmadıysa maksimum 5 e tamamlayabiliriz. Fazlası da iyi olmaz çünkü durumuna göre ilerlemek gerek. Gün içinde güneş ışığı da alsın. Aslında nazikçe ayaklarına masaj da yapılsa güzel olur.
En kısa zamanda lütfen dediğim multivitamini, probiyotiği ve kalamar kemiğini alın. Petshoptan alınan vitaminler istenilen sonucu vermeyecektir.Evet 3 gün boyunca kullandik. Vitamini direk agiza 2 damla olarak önermiş petshoptaki üretici biz de o sekilde verdik suyuna koymadik. Vitamini kesiyoruz sadece 2 gün daha devit3 veriyoruz. Devit herhangi bir olumsuzluk yasatmasi aksine daha iyimasaj konusunda dilerim imkan verir de annem büyük bir mutlulukla yapar
![]()
Tamam en kisa zamanda temin edeceğim.2 gün daha devit3 kullanip,daha sonra gerwit vitamin ve entrobac kullanacağız. Devit ayda 1 demissiniz , hastalik olmadigi zamanlarda da kullanacağiz öyle mi? Kendi kuslarima da verebilir miyim ayda 1 kez acaba?En kısa zamanda lütfen dediğim multivitamini, probiyotiği ve kalamar kemiğini alın. Petshoptan alınan vitaminler istenilen sonucu vermeyecektir.
Devitten sonra haftada bir gerwit ve entrobac kullanalım. Devit'i de ayda bir.
Kuşun durumuna göre devite 2 gün daha devam edin dediğim gibi
Kendi kuşunuzda böyle bir problem yoksa kullanmaya yok. Bu kuşun böyle bir problemi olduğu için kullanılmasını uygun gördüm. Suluktan kullanabilirsiniz 100 ml' suluğa 2 damla olacak şekilde.Tamam en kisa zamanda temin edeceğim.2 gün daha devit3 kullanip,daha sonra gerwit vitamin ve entrobac kullanacağız. Devit ayda 1 demissiniz , hastalik olmadigi zamanlarda da kullanacağiz öyle mi? Kendi kuslarima da verebilir miyim ayda 1 kez acaba?
TamamdirKendi kuşunuzda böyle bir problem yoksa kullanmaya yok. Bu kuşun böyle bir problemi olduğu için kullanılmasını uygun gördüm. Suluktan kullanabilirsiniz 100 ml' suluğa 2 damla olacak şekilde.
Ama sağlıklı kuşunuza gerwit ve entrobacdan düzenli kullanabilirsiniz. Multivitamini yarım suluğa (50ml) 5 damla. Entrobac probiyotiği de yarım suluğa mercimek tanesi kadar. Çay kaşığının arka ucuyla koymanız yeterli olur.
Hiç beklemiyordum adaş olmamızıTamamdirbenim adim da Merve adaşız
cok tesekkur ederim ilginize, kac gündür bikmadan usanmadan bilgi veriyorsunuz. Dediklerinizi harfiyen uygulayacağız
iyi geceler
![]()
Hiç beklemiyordum adaş olmamızıAnonimleri genelde erkek sanıyorum herhalde o yüzden
Ne demek lafı olmaz yeterki kuşunuza bir faydası olsun.
İyi geceler![]()
Teşekkür ederimhaklisiniz genelde erkekler ilgileniyor benim de burada gördüğüm bu
ama ben hemcinsimden tavsiye aldiğima çok memnun oldum. Benim gibi muhabbet kuşu seven birini görmek mutlu etti
İyı geceler![]()
Merve hanim merhabaTeşekkür ederim
Bende memnun ve mutlu oldum
Tekrar iyi geceler dilerim![]()
MaşallahMerve hanim merhaba♀
Bizim kuş iyilesti disaridaki kuslari merak ediyor,onlarla konusmaya calisiyor. Sayenizde
Son bir video eklemek artik iyilestigini bildirmek istedim.Tekrar teşekkürler
![]()
O ilk halinden bu duruma gelmesi cok mutluluk vericiMaşallahGüzel toparladı
Estağfurullah rica ederim ne demek
Yine de bir gün daha kullanın. Toplam 5'e tamamlansın. Sonrası için vitamin, probiyotik ve kalamar kemiği ihmal edilmesin. Aslında dün dediğim uygulamalar aynen geçerli.
Çok sevindim onu böyle görünce ilk videosu silinmiş ama benim aklımda
Siz de emek ettiniz ve annenizin de ellerinden öpüyorum güzel baktı![]()
Merhaba merve hanimMaşallahGüzel toparladı
Estağfurullah rica ederim ne demek
Yine de bir gün daha kullanın. Toplam 5'e tamamlansın. Sonrası için vitamin, probiyotik ve kalamar kemiği ihmal edilmesin. Aslında dün dediğim uygulamalar aynen geçerli.
Çok sevindim onu böyle görünce ilk videosu silinmiş ama benim aklımda
Siz de emek ettiniz ve annenizin de ellerinden öpüyorum güzel baktı![]()