Merhaba , 1aylık olduğunu düşündüğüm erkek muhabbet kuşum var. 1 haftadır bizde sürekli konuştum sevdim, çabuk alıştı parmağa geliyor. Versela laga yem kullanıyorum.Yemlikten yem yemeye çalışıyor ancak her tarafa yemler saçılıyor dikkatli bakınca hiç kabuk yok sanırım yem kırmaya başlamadı. Kızıl darı hep kafes tabanında bol bol yiyor, kafeste hareketli.Haftada 1 kez sera vitamin veriyorum tam dolu suluğa 5 damla. Kanat çırptığını görünce kapısını açtım 2 gün önce çıktı kısa mesafe uçtu halıya düşüp yürümeye başladı kafesini yanaştırdım kendi istediğinde girdi. Sorum şu ki geceleri vik vik ses çıkarıyor ( hiç hava akımında kalmadı , oda 23derece ) aldığım yere danıştım pirinç tanesi kadar macrol antibiyotiği dolu suluğa koymamı 2gün devam edip 2gün ara vermemi, 8günlük tedavi uygulamamı söyledi. Ek olarak yapabileceğim bir şey var mı acaba ? Sesi gece çıkarıyor ama gündüz oyuncakları ile oynayıp çok keyifli hareket ediyor. Tüy kabartma da yok. Şimdiden çok teşekkür ederim. ( akşam gece lambası açıyorum, video çekerken ışık açmadım korkutmamak için video karanlık kusurabakmayın)