Bir türlü ne parmağıma ne tüneğine çıktı. Tabanda geziyor yanına yem ve su koydum ekstra olarak normal yemlik ve suluk takılı. Yanında durmamaya çalışıyorum görünce yemek yemeyi bırakıyor ve tüneğe çıkmadığı için tabana ızgara koyamıyorum nasıl bir yol izlemem gerek?Sorun görünmüyor![]()
Anladım teşekkürlerYemlik asın ordan yemeye alışsın.
Kuşuda tüneğe gerekirse zorla koyun. Elinize alın üzerinde bırakın. Aşağıya da ızgarayı koyun.
Tekrardan rahatsız ediyorum kusura bakmayın ama sık sık esniyor ve yem yiyormuş gibi ağzı oynuyor ama yemle alakası olmuyor vs bu durumlar bir soruna işaret eder mi yoksa doğal mıdır?Yemlik asın ordan yemeye alışsın.
Kuşuda tüneğe gerekirse zorla koyun. Elinize alın üzerinde bırakın. Aşağıya da ızgarayı koyun.
Maalesef henüz yakalayamadım. Ayağını geriye atıyor ve gagasını esniyor gibi açıyor yem kırıyormuş gbi yapıyor vs. sabahtan daha yoğundu şuan biraz daha azaldı gibiVideosu varsa ekler misiniz?
Videosu varsa ekler misiniz?
Maşallah çok güzel bir kuş. Esniyor gibi görünüyor. Yani kursak genişletme hareketi yapmıyor. Uykusuz kalmış olabilir.Sağlıklı duruyor![]()
WhatsApp Video 2023-06-05 saat 20.22.52
Watch "WhatsApp Video 2023-06-05 saat 20.22.52" on Streamable.streamable.com
Vitamin verdim ama su çok içmedi. ertesi gün multivitamin vericem onlara dikkat ediyorum. Sağlığında bir problem yoksa ne güzel. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim içimi rahatlattınızMaşallah çok güzel bir kuş. Esniyor gibi görünüyor. Yani kursak genişletme hareketi yapmıyor. Uykusuz kalmış olabilir.Sağlıklı duruyor
Probiyotik ve vitaminini ihmal etmeyin
Rica ederim, iyi forumlarVitamin verdim ama su çok içmedi. ertesi gün multivitamin vericem onlara dikkat ediyorum. Sağlığında bir problem yoksa ne güzel. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız
Bu sabah koyduğum suya kendi rızasıyla girip yıkandı ama sonradan farkettim ki dışkısı sulu gibi geldi. Bir anormallik ve yapmam gereken bir şey var mı?Rica ederim, iyi forumlar![]()
Sorun yok merak etmeyin. Sıcaklardan çok normal. Ful hepsi böyleyse konuyu güncelleyinBu sabah koyduğum suya kendi rızasıyla girip yıkandı ama sonradan farkettim ki dışkısı sulu gibi geldi. Bir anormallik ve yapmam gereken bir şey var mı?
Tamamdır takip edicemSorun yok merak etmeyin. Sıcaklardan çok normal. Ful hepsi böyleyse konuyu güncelleyin
Sabah gayet normaldi ama son 3-4 dışkısı bu şekilde. Sorun var mıSorun yok merak etmeyin. Sıcaklardan çok normal. Ful hepsi böyleyse konuyu güncelleyin
Enerjisi ve iştahı yerindeyse sorun yoktur. Arada bir dışkı değişkliği normaldir. Kafes dışında çok kalmışsa o yüzden bu şekilde dışkı yapıyor olabilir. Yine sıcaklarda fazlaca etkiliyor.Sabah gayet normaldi ama son 3-4 dışkısı bu şekilde. Sorun var mı
Kafes dışındaydı uzun süre ondan o zaman. Telaş ettiğim icin sormak istedim teşekkür ederimEnerjisi ve iştahı yerindeyse sorun yoktur. Arada bir dışkı değişkliği normaldir. Kafes dışında çok kalmışsa o yüzden bu şekilde dışkı yapıyor olabilir. Yine sıcaklarda fazlaca etkiliyor.