AsiBulut
Meraklı Üye
Ailemden kendime 19. yaş doğum günü hediyesi olarak aylardır papağan istiyordum, bir kaç gündür sevda papağanı diye düşünürken forpus papağanını gördüm. Çok ilgi meraklısı sürekli sevilmek isteyen bir kuş yazıyor bir çok yerde. Tamda ilgiyle bunaltmak isteyeceğim bir tatlılık.
Ama bazı konularda da ısırma sorunu çok... Youtube dan izleyerek kuşlara nazik davranan yorumlarda kuşum elime ulaştı çok sevecen çok ilgi meraklısı sürekli sevilmek istiyor ele çok alışkın hiç ısırmıyor gibi bir çok yorum alan bir üretici sayfasını takip ediyorum. Öyle bir yerden yavru erkek forpus almak istiyorum.
Gerçekten anlatıldığı gibi ilgi meraklısı kuşlarmı yoksa, yoksa adı pek duyulmamış forumlardaki gibi gergin kuşlarmı? Geniş kafese ihtiyacı var yazıyor her yerde, alırken kafeste lazım tabiki ama büyük kafes derken ölçüleri ne kadar?
Yaşımıda özellikle belirttim doğum günü hediyesi yazınca 10 yaşındaymışım gibi oldu, alıp elimde evirip çevirmek için değil gerçekten bakıp ilgilenebileceğimi düşündüğüm için istiyorum.
@Merve hocam sizinde bir yazınızda gördüm arada bir forpus istediğinizi, forpuslar hakkında ne kadar bilginiz varsa paylaşabilirmisiniz bildiğiniz bütün özellikleri :')

Gerçekten anlatıldığı gibi ilgi meraklısı kuşlarmı yoksa, yoksa adı pek duyulmamış forumlardaki gibi gergin kuşlarmı? Geniş kafese ihtiyacı var yazıyor her yerde, alırken kafeste lazım tabiki ama büyük kafes derken ölçüleri ne kadar?
Yaşımıda özellikle belirttim doğum günü hediyesi yazınca 10 yaşındaymışım gibi oldu, alıp elimde evirip çevirmek için değil gerçekten bakıp ilgilenebileceğimi düşündüğüm için istiyorum.
@Merve hocam sizinde bir yazınızda gördüm arada bir forpus istediğinizi, forpuslar hakkında ne kadar bilginiz varsa paylaşabilirmisiniz bildiğiniz bütün özellikleri :')