limonlimonlimon
Meraklı Üye
Eğer dışarıdan bulaşmadıysa ya da bir şeyden dolayı kan topladığı için kararmadıysa; gaga ve tırnak lekelenmeleri karaciğer rahatsızlığından dolayı olabiliyor
Gaga sanki az da olsa uzadı gibi geldi bana da son dönemdeGaga uzaması, tırnakta ve gagada lekelenmeler, tüylerde kırmızı lekelenmede olabiliyor..
Gagası uzun mu bir tık
Ve maalesef albino kuşlar hastalıklara daha yatkınlar o yüzden esktra bakım istiyorlar
İyi baktığınıza eminim, önceki konularınızdan biliyorumGaga sanki az da olsa uzadı gibi geldi bana da son dönemdebir süre daha takip edeyim ben o zaman siyahlaşma artarsa karaciğerden diyebiliriz sanırım. Önlem amaçlı ne verebilirim bu süre zarfında acaba?
Ayrıyetten iyi baktığımızı düşünüyorum Limon'dan (erkek) ayrı tutmuyoruzonlar da anlaşıyorlar (henüz yumurta olmasa da ).
Aldığımızdan öncesinde bir takım psikolojik sorunlar yaşadığını hissediyorum hareketlerinden.Mesela aylardır bizimle ama gece karanlıkta gagasıyla tellere tutunup uyuyor bir güvensizlik ve korku var. Dilerim karaciğerle ilgili değildir problemi ve kısa süre içinde düzelir![]()
İyi baktığınıza eminim, önceki konularınızdan biliyorum
Bana da yandan uzun göründü, emin olayım diye sorayım dedim.
Röhnfried Sedochol alabilirsiniz. Karaciğer koruma yani![]()
Rica ederim![]()
Çok teşekkür ederim ilginize. Takip edeyim birkaç gün ilerleme olursa tavsiyenizle vitamini alayım.