Kuşların neresinde kemik ben hiç elime almadığım için bilmiyorum ama gayet sağlıklı duruyor maşallah.Sizinki eş derdine düşmüş kendni unutmuş o zaman
önce ayırdım. Sonra erkek kuşum disinin yanina gitmek istiyordu. Bende dayanamadım geri aynı kafese koydumKuşların neresinde kemik ben hiç elime almadığım için bilmiyorum ama gayet sağlıklı duruyor maşallah.Sizinki eş derdine düşmüş kendni unutmuş o zamanbeslediği için mi ayırıcaksınız o zaman kendi doyabilir belki o da bir bakış açısı deneyimli arkadaşlar yazar size benimki sadece merak ve bilgilenme amaçlı.
maalesef hassas tartımız yokKuşunuzu hassas tartı ile tartınız.
26 Gr ile 36 Gr ele alınarak fark edilebilecek bir ağırlık değil, zayıf olduğunu yada zayıfladığını düşünüyorsanız hassas tartı ile tartmanız gerecektir.Kusu elinize alın,Zayıf kuslar elde hiç agırlık hissi olusturmaz...Görüntüde kusunuz normal,yerli kus böyle olur...
LG-M250 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benimde yerli bi kuşum erkek benimkide çol büyük değil sizin ki gibi herhalde yerliler böyle oluyor. Benimkine dişiyi aldıntan sonra biraz daha kücüldü dişiyi beslemektenKuşların neresinde kemik ben hiç elime almadığım için bilmiyorum ama gayet sağlıklı duruyor maşallah.Sizinki eş derdine düşmüş kendni unutmuş o zamanbeslediği için mi ayırıcaksınız o zaman kendi doyabilir belki o da bir bakış açısı deneyimli arkadaşlar yazar size benimki sadece merak ve bilgilenme amaçlı.
27 28 gram 1 1.5 yaş için çok zayıf sayılır mı26 Gr ile 36 Gr ele alınarak fark edilebilecek bir ağırlık değil, zayıf olduğunu yada zayıfladığını düşünüyorsanız hassas tartı ile tartmanız gerecektir.
Evet27 28 gram 1 1.5 yaş için çok zayıf sayılır mı