Kuşumun Ayağı Şişti

Bumblefoot hastalığına benzettim ben. Bu hastalığı bir araştırın derim.
Ben yem olarak Karadeniz petten(internet üzerinden) yem alıyorum. Şehir dışına çıkma imkanınız var mıdır?
Teşekkür ederim, evet biraz benziyor. Araştırıyorum şimdi.
Şehir dışı şansım yok gibi duruyor maalesef ayarlayamadım. :(

Son düzenleme:
+1 bu ihtimal var. Amoksisilin veya Enroflaksasin başlamak işe arayacaktır.
Selçuk hocam daha iyi bilir. Hastalık bana o gibi geldi ama tedavisini maalesef bilemiyorum. İnşallah faydası olur 🙏🏻 Çok geçmiş olsun. Bizi haberdar ederseniz aşama aşama çok memnun olurum. Umarım iyileşir minik kuşumuz 💐

Kuşun dışkısı kıvamlı ve koyu yeşil bir tonda birkaç gündür. Az yem yiyor ve az dışkı var. Bugün ilaçtan sonra burnu ıslak gibi, arada nefes alırken fış fış ses yapıyor ve hapşırıyor gibi. İlacın etkisi mi acaba? :(

Kuşun dışkısı kıvamlı ve koyu yeşil bir tonda birkaç gündür. Az yem yiyor ve az dışkı var. Bugün ilaçtan sonra burnu ıslak gibi, arada nefes alırken fış fış ses yapıyor ve hapşırıyor gibi. İlacın etkisi mi acaba? :(

Karaciğer dışkısı. Powerchol kullanıyor musunuz? Almadıysanız alın bence.

Bugün böyle, bana sol ayakta da diğeri gibi bir durum başlamış gibi geliyor. :( onun da parmakları açılmaya başladı. Alt taraftaki tünekte durmayı tercih etti bugün hep, sanırım düşmekten korktuğu için, normalde orda durmazdı.

3 gündür gündüzleri antibiyotikli su, akşam ise bir gün probiyotikli bir gün de carnispeedli su verdim. Bugün sedochol koymayı düşünüyorum. Günde iki kez merheme devam ediyorum fakat gelişme olmadı. Powerchol daha gelmedi.

Tüyleri de kremlerden çok kötü oldu, nasıl temizleyeceğimi bilmiyorum.
Antibiyotik işe yarıyor mu daha mı kötü oldu bilemedim. Bir de çok hızlı nefes alıp veriyor. :(

@Merve
@Selçuk YÜKSEL
@BeautiBird

Bugün böyle, bana sol ayakta da diğeri gibi bir durum başlamış gibi geliyor. :( onun da parmakları açılmaya başladı. Alt taraftaki tünekte durmayı tercih etti bugün hep, sanırım düşmekten korktuğu için, normalde orda durmazdı.

3 gündür gündüzleri antibiyotikli su, akşam ise bir gün probiyotikli bir gün de carnispeedli su verdim. Bugün sedochol koymayı düşünüyorum. Günde iki kez merheme devam ediyorum fakat gelişme olmadı. Powerchol daha gelmedi.

Tüyleri de kremlerden çok kötü oldu, nasıl temizleyeceğimi bilmiyorum.
Antibiyotik işe yarıyor mu daha mı kötü oldu bilemedim. Bir de çok hızlı nefes alıp veriyor. :(

@Merve
@Selçuk YÜKSEL
@BeautiBird
Çok sıkıldı her şeyden, artık elime alınca ellerimi kanatıyor, ısırıyor. Kafesten çıkmak istemiyor. Ölecek diye çok korkuyorum. :(

Powerchol bir nebze olsun işe yarayabilir belki. Krem sürmeyin. Diyet yem verin bol yeşillik verin yesin her gün. Ve güncel görüntü paylaşınız.

Hocam gündüz antibiyotik gece başka birşey vermek ne yaa ? Antibiyotikten hiç faydalanmamış ki. Ben beraber kullanın demiştim. 6 gün tam gün olmak üzere antibiyıtik ve probiyotik katılmış su verin.

Akşam başka su verdiğiniz için gün boyu sudan ya içmez yada çok az içer. Antibiyotik hiç kullanmamış sayılıyor yani.

Geri