Kuşumun Ayağı Şişti

Hocam gündüz antibiyotik gece başka birşey vermek ne yaa ? Antibiyotikten hiç faydalanmamış ki. Ben beraber kullanın demiştim. 6 gün tam gün olmak üzere antibiyıtik ve probiyotik katılmış su verin.
Tamam öyle yapayım, gündüz içiyor gece çok içmiyordu zaten. Çok az yem yediği için çok az su içiyor. Gündüz suyu yanına götürüp içmesini sağlıyordum.

Akşam başka su verdiğiniz için gün boyu sudan ya içmez yada çok az içer. Antibiyotik hiç kullanmamış sayılıyor yani.
Bir de bugün ateşi var gibiydi ayakları yanıyordu, çok hızlı nefes alıp veriyor, ilacın etkisi ile mi öyle oluyor acaba? O yüzden akşamalrı değiştirdim, endişe ettiğim için..

Bu kuş kaç gramdı

Tartının üstünde durmak istemedi ve hep kaçtı maalesef ölçemedim. 50 küsur olabilir sanırım. Birkaç gündür biraz zayıfladı.
50 küsür fazla. Beslenme programı neydi bu kuşun? Dal darı ,ekmek,çekirdek falan yiyor mu? Kilo vermesi lazım.

50 küsür fazla. Beslenme programı neydi bu kuşun? Dal darı ,ekmek,çekirdek falan yiyor mu? Kilo vermesi lazım.
Normal paketli yem yiyordu, dal darı nadiren veriyordum, meyve yiyordu. Ama yemi çok yiyordu ve uçmuyordu fazla. Şimdi zaten halsiz hareket edemiyor pek. Yemi de çok azalttığı için zayıflıyor. Dün carnispeed verdiğimde enerjisi iyi gibiydi.

Normal paketli yem yiyordu, dal darı nadiren veriyordum, meyve yiyordu. Ama yemi çok yiyordu ve uçmuyordu fazla. Şimdi zaten halsiz hareket edemiyor pek. Yemi de çok azalttığı için zayıflıyor. Dün carnispeed verdiğimde enerjisi iyi gibiydi.
Kilo vermeye devam etsin 40-45 grama kadar düşmeli. Dal darı asla vermeyin kilo yapabilir.
Bol bol her gün yeşillik verin.
Açıkçası benim ümidim var iyileşeceğine dair.

Kilo vermeye devam etsin 40-45 grama kadar düşmeli. Dal darı asla vermeyin kilo yapabilir.
Bol bol her gün yeşillik verin.
Açıkçası benim ümidim var iyileşeceğine dair.
Çok mutlu oldum. Tamam dikkat edeceğim. İyileşirse buraya kesinlikle atacağım. İnşallah düzelsin minik bebeğim ya. :(

Geri