Muhabbet kuşu dışkısında yem

Kum olarak ben bunu kullanıyorum. Kuşum severek tüketiyor. Versele kumu da iyidir. Kalamar kemiğide kuşlar için gerekli. Yine bilindik markalardan birini alabilirsiniz. Ben onda da eurogold kullanıyorum.

Ekli dosyalar

• IMG_20221117_211858.jpg
    IMG_20221117_211858.jpg
    227.3 KB · Görüntüleme: 4
iki gün üs üste verince ağır gelmez mi
Merak etmeyin ilaç değil ki bu, probiyotik. Zaten sürekli su içen canlılar değiller. Ağır gelmez. Ben kuşumun stresleneceğini düşündüğüm durumlarda bile kullanıyorum. İçiniz rahat etsin probiyotiği kendinizde araştırın isterseniz.

kuşumuzun dışkısında 2 gündür yem çıkmıyor ilaç falanda vermedik kendi kendine düzeliyor olabilir mi acaba

Merhabalar entrobac probiyotiği trendyoldan almıştım bu gün elime ulaştı da şimdi kuşumuza vereceğim küçük suluğa ne kadar koymam gerekiyor?

öyle yaptım da suluğu düzeltince su suluğun dibinde azıcık kalıyor tam ortasına kadar mı dolu olması gerekiyor ?
Yani su az mı kalıyor demek istediniz; o zaman tam dolu suluğa doldurun, probiyotik miktarını da yarısına koyduğunuzun iki katı kadar ekleyin.

Ben eskiden tam solu suluğa uyguluyordum şimdi yarımdan biraz fazla suya ekliyorum. İkisinde de bir zararını görmedim. Dozu abartmadıkça iki uygulamada da faydası olur
dolap da ölçek kabı vardı onunla 50ml su doldurup suluğa doldurdum ve kaşığın ucu ile prbiyotik koydum tamamdır 😊 şimdi bu su kaç gün kafes de dursun ve kaç günde bir probiyotik verelim

dolap da ölçek kabı vardı onunla 50ml su doldurup suluğa doldurdum ve kaşığın ucu ile prbiyotik koydum tamamdır 😊 şimdi bu su kaç gün kafes de dursun ve kaç günde bir probiyotik verelim
Suyu 8 saatte bir yenileyin. Gece suluğu çıkartın, sabah probiyotikli su koyun ki içsin. İki gün boyunca 6-8 saatte bir yenileyerek verin. Sonra 7-10 güne bir verebilirsiniz

yenilemesek olmuyor mu şuan suluğu kafeste takılı ve probiyotikli su var içinde

Geri