Tamamdır çok sağolunMantar vs olmadıkça sürmenizi tavsiye etmem. Rahatsız olup ayaklarınındaki ürünü yer çünkü. Boşu boşuna karaciğerini yormaya gerek yok![]()
Kuşum hemen telefonumun üzerine atladığı için çok net olmadılar ama bu şekilde sadece biraz beyaz gibi geldi banaFotoğraf paylaşın bakalım akar sorunu olabilir.
Akar olduğuna nasıl karar verdiniz ben internetten baktığım kadarıyla daha büyük Pütürler oluyormuş bilmediğimden soruyorum yani yanlış anlamayinİkinci fotoğraf daha net Akar var gibi görünüyor. İvermektin içeren bir ense damlası kullanmanız yararlı olur. Vilmectin, blotec olabilir 1 damlası yeterlidir. Ekstra olarak ayaklarına kulak pamuğu yardımı ile fucidin yada teramyycin sürebilirsiniz.
İvermektin tedavisini mutlaka yapınız yoksa gagaya kadar yayılma gösterir.
İkinci fotoğraf daha net Akar var gibi görünüyor. İvermektin içeren bir ense damlası kullanmanız yararlı olur. Vilmectin, blotec olabilir 1 damlası yeterlidir. Ekstra olarak ayaklarına kulak pamuğu yardımı ile fucidin yada teramyycin sürebilirsiniz.
İvermektin tedavisini mutlaka yapınız yoksa gagaya kadar yayılma gösterir.
Akar direkt baktığınız hale gelmiyor önce ayakta pullanma oluyor zamanla pullanmalar büyüyerek şekil bozukluğuna sebep oluyor.Akar olduğuna nasıl karar verdiniz ben internetten baktığım kadarıyla daha büyük Pütürler oluyormuş bilmediğimden soruyorum yani yanlış anlamayin
Anladim çok teşekkür ederim internetten baktığımda bu çıkıyor karşıma ama ismi farklı doğrusunun linkini atabilir misiniz acaba.Akar direkt baktığınız hale gelmiyor önce ayakta pullanma oluyor zamanla pullanmalar büyüyerek şekil bozukluğuna sebep oluyor.
Tamam çok sağolun. Bunu nasıl uygulayacağım günde kaç kez ve kulak çubuğuyla mı?İnternetten bulamazsınız veterinerlerde bulunuyor. Zaten size sadece 1 damla gerekiyor boşuna komple almayın. Çevrenizde muhabbet kuşu üretimi yapan birileri varsa elinde mutlaka vardır, şırıngayla 1-2 damla almanız yeterlidir
Tamam çok sağolun. Bunu nasıl uygulayacağım günde kaç kez ve kulak çubuğuyla mı?
Kuşun tam ense kısmındaki tüylere üfleyin ensede eti görününce sadece bir damla damlatın ense kısmına yeterlidir, ivermektin maddesi deri yolu ile kana karışır ve iç dış parazit akar gibi yayılan hastalıkları kuştan uzaklaştırır.Tamam çok sağolun. Bunu nasıl uygulayacağım günde kaç kez ve kulak çubuğuyla mı?
Tamamdır cooook tesekkur ediyorum guncellerim daha sonra gönderiyi deKuşun tam ense kısmındaki tüylere üfleyin ensede eti görününce sadece bir damla damlatın ense kısmına yeterlidir, ivermektin maddesi deri yolu ile kana karışır ve iç dış parazit akar gibi yayılan hastalıkları kuştan uzaklaştırır.
Tekrardan merhabalar damlattim az önce bir damla vilmectin. Dikkat etmemiz gereken bir şey var mı şimdi? Bir de ağır kokuyormus ilaç ne kadar süre sonra banyo yapması uygun kusumun?Rica ederim şimdiden geçmiş olsun![]()